maanantai 13. toukokuuta 2019

Jämäpeitto ja kuulumisia

 Helmikuun puolessa välissä aloin neuloa jämälankapeittoa kun elämässä alkoi mullistukset tapahtua. Malli peittoon on otettu Huivileikki -kirjan Aalto -mallista.
Jämävarasto laihtui 558g ja eri paksuisia lankoja käytin. Vielä en tiedä minne tää päätyy.

Aluksi oli tarkoitus tehdä vaan yks iso neliö, tätä kun päättelin niin aattelin et jos kolme lisää niin sais oikein ison peiton. Mut sit ku yritin alottaa tekeen toista niin eihän se nyt vaan luonnistunu, ei sitten millään. Joten ei muuta kun tää mittoihinsa.

Viime viikonloppu oli vapaa ja herkuttelin sit vähän suklaajätskillä, kermavaahdolla, suklaalla ja suolapähkimöillä.

Viimesen kahen kuukauden aikana elämä mullistunu ihan kokonaan.. Tuli muutettua naapurikaupunkiin miehen luo (vihdoin ja viimein), irtisanominen koska hävittiin linjoja kilpailutuksessa (toki töitä on viel elokuun puoleen väliin).. ja vaikka mitä kaikkea mihin tässä nyt tarvis totutella..

Kaikista ärsyttävin ja v*tuttavin asia tapahtu viikko sitten maanantaina työmatkalla, mun auton keulaan peruutettiin. Ja koska auto on sen verran vanhempi niin lunari alkaa olla se todennäköisempi vaihtoehto ja sehän mua harmittaa kun autossa ei oo vielä paljo mitään kilsoja. Tässä nyt ootellaan kun kuuta nousevaa vakuutusyhtiön päätöstä.

Mites teidän lukijoiden toukokuu on lähteny käyntiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti