torstai 9. marraskuuta 2017

Kuvapläjäys syksystä..

Katkaistaanpa blogihiljaisuus väillä. Tästä tuleekin aikamoinen kuvapläjäys sillä syksyn mittaan neulominen on maistunut enemmän ja enemmän, melkeen siinä se kaikki vapaa-aika meneekin.

Helppo ei oo tää syksy ollu, pari viikkoa piti olla töistäkin pois kun ei vaan jaksanut... Sen tunnustaminen ei myöskään ollut helppoa, mutta kun sen ääneen sai sanottua niin siitä se alkoi helpottaa. Kotona saatoin saikun aikana nukahtaa istualteen.. Tais olla vähän univelkaa kertyny.. Mutta sainpa levättyä sen pois ja kerättyä uusia voimia.. Ja mulla on aivan ihania ukkoja työkavereina, tsemppaavat <3





 Tilaustöitä oon saanut ja saan vielä hyvän tovin tikutella. Työkaveri tilas nää joululahjoiks.. Lankana kummassakin sukkaparissa novitan seiskaveikka.

Omat volvosukat tein nallesta. Kirjoneuleiden maailmaan sukelsin näiden myötä ja volvoja löytyy listalta vielä pari paria ainakin.




 Mitä ois syksy ilman pipaa ja etenkin heijastavaa sellaista?? Novitan syksyn uutuuslanka Hohde testauksessa ja kaverin pojalle tässä pipa. Lankaa meni vähän reilu puoli kerää.



Jämälankavarastoa on yritys myös tuhota... Ehkä nuo laatikot joskus tyhjenee... Näistä tuli aika onnistuneet vaikka summamutikassa valitsin värit ja aloin sitten vuorotellen tikuttamaan.

Näillekin on jo osoite valmiina ja pääsevät pian jalkoja lämmittämään.


Käsi ylös jos lankaa ei vaan voi olla liikaa??




Niin kesällä kuin syksylläkin on tullut muutama kerä ostettua... Ja ihan vaan koska mä voin ja on niin kivan värisiä... Osaan mulla on kyllä jo suunnitelma.. toteutus on vaan jonkun verran vaiheessa...


Minionit pitää edelleen suosiota yllä ja niitä onkin tullut tikuteltua enemmänkin... Niin aikuisten kokoa...

 Yks pipo kaverille ja koko setti serkun tytölle ettei se vie äitinsä lapasia ja pipoa koko ajan ;)


 

...kuin lapsillekin sopivaa... Tää setti läks työkaverin pojalle. Vähän jännitän vielä että tuliko näistä sopivia...




Kesälomareissun tein Rantasalmelle... Siellä sain aloteltua yhen sukkaparin... Enemmän keskityin suoteluun, uimiseen ja pasianssin pelaamiseen... JA saunomiseen... ai että puusaunaa ei voita mikään! <3

Sain toiveen pinkeistä lapasista... Tuplalangalla tikutin nää... Nallea ja jotain jämäkorista löytynyttä ohkasempaa monisävyistä.


Piiiitkät sukat toiveena ja väri valkoinen.. Nää syntyi kuin itestään mun sairasloman aikana... 

Lankaa kului aikalailla tasan 200g... pienet pätkät jäi jäljelle.


Sukkiakaan ei voi olla liikaa.... ensin aattelin pitää nää itte.. mutta lauantaina nää lähtee lämmittämään jonkun muun jalkoja.








Aika paljon kaikkea on tipahtanut puikoilta viimesen puolen vuoden aikana.. Blogi on ollut hiljainen ku en oo jaksanu avata konetta ja alkaa päivittämään... Ehkä tääkin tästä nyt virkistyy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti