perjantai 30. maaliskuuta 2018

Sukkia ja hyvää seuraa


Valmista tulee aina silloin tällöin, viimeisimpänä raitasukat seiska veikasta. Kaverille tilaustyönä. Lankaa kului noin 100g ja koko 38.

Pitkästä aikaa mulla on useampi työ kesken.. Oli pitkään ettei mulla on ollut kuin kaks työtä kesken, joista toinen oli enemmänkin tauolla... Kärsivällisyys ei aina tahdo riittää tikuttamaan ohuen ohutta lankaa kovinkaan montaa kerrosta..

Tilaustöiden jono on lyhentyny aika mukavasti, vaikka koko aikahan niitä melkeen tupsahtelee lisää jonoon.. Eipä tuu tekemisen puutetta. Nyt on puikoilla toiset lasten mesesukat sekä pitkästä aikaa itselle sukat, oikein piiiiitkät sukat isoveikasta... Ei muuten varmaan palele jalat enää pakkasilla kunhan saan sen toisenkin sukan valmiiksi..


Ystävien kanssa on huippua viettää aikaa.. Parisen viikkoa sitten kävin hierojalla ja sieltä lähtiessa pukkaskin viestii että oonko vapaalla, lähtisinkö syömään..
Päädyttiin Keravan asemalla olevaan Doraan, aivan ihana salaattiannos.. Kuten kuvasta näkyy, suosittelen!!



Viikko sitten mies yllätti mut.. Vietettiin laatuaikaa hotellissa.. Ja siitä lähtien on ollut kasvoilla sellanen onnellinen hölmö virne ;) Ja ne vaaleanpunaset rillit keikkuu nenällä aika kivasti.

Mukavaa pääsiäistä kaikille!

4 kommenttia:

  1. Minua neulotuttaisi, mutta en onnistu kun olkapää vihottelee...Blogissani on pieni haaste-Tervetuloa mukaan! ;) http://touhoosi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parantelepa olkapää ja sitten taas puikot suihkimaan :) Kiva haaste sulla ja aloinkin sitä pohtimaan.. Mulle ei tuu mitään mieleen kun ei oikein oo sitä koskaan vietetty..

      Poista
  2. Ihanat sukat ja tuollaiset yllärit on niitä ihan parhaita:) Vaaleanpunainen onkin kiva väri:) Mukavaa pääsiäistä❤

    VastaaPoista