sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Loma, vihdoin!

Valmiita töitä on tässä kuukauden aikana jokunen tippunut puikoilta, muttei muka ole ollut aikaa päivittää tänne mitään... Onneks nyt on loma ja ainoastaan aikaa. Kyllä etenkin viimesen pari viikkoa oon tätä omaa odottanutkin kuin kuuta nousevaa... Ollu taas liikaa aikaa ajatella kaikkea ja fiilis on ollut onnellisen ja lähes tulkoon masentuneen väliltä kaikkea mahdollista...

 Mutta siirrytäänpä niihin valmistuneisiin töihin... Ekana esittelyyn pääsee omat sukat. Lankana Novitan Isoveli, jota kului noin 500g, eli lankavarasto keventyi aika kivasti.

Nää on nyt ollu täällä mökillä koekäytössä ja ihan täydelliset tänne.. Täällä kun on aina niin pirun kylmää ennen kun on saanu kämpän lämmitettyä. Sukan varret ylettyy tosiaan nivusiin asti, ei paljoa puuttuisi etteikö näistä olisi tullut sukkahousut ;)

Ihanan lämpöset ja kun yhdistää vielä pitkään villapaitaan niin täydellinen mökkiasu <3


Kaverin kanssa käytiin testaamassa ravintola Popino Hämeenlinnassa.. pidettiin tyttöjen terapiailtapäivä... Ihanaa ruokaa ja puitiinpa miesjuttuja siinä samalla... Ne kun nuo miehet on yhtä aikaa ihania ja kamalia ;)

Välillä on vaan pakko saada neuloa vaikkei yhtään tiedä että kenelle.. Toki varastossa on hyvä olla sukkapari tai ehkä muutamakin..

Mulla ainakin on tuolla nykysessä kämpässä talvisin viileät lattiat, ja jokunen vieras on pyytänyt sukkia lainaksi... No siitähän se ajatus sitten sukkakorista on lähtenyt...


 Nyt vihdoin on se kori oikeesti alkanut täyttyä.. Viimesen viikon aikana oon sinne kolme sukkaparia puikoilta tipauttanut.


Ja neljäs pari on nyt puikoilla, kaikki ihan vaan perussukkia eri koossa ja mahdollisimman paljon tietysti koitan hyödyntää jämälankoja. Toki lankavarastosta oon napsinut täysiäkin yksittäisiä keriä mukaan tähän projektiin.


Lähinnä nyt seiskaveikasta oon näitä tikuttanu, jotenkin on sellanen fiilis että haluaa saada mahdollisimman nopeaan valmista.


Talvilomaani tosiaan vietän nyt ja perjantai-iltana tulin mökille. Jo viime viikonlopun olin täällä, enkä olis sunnuntaina malttanut lähteä kotiin... Nyt täällä saa kuitenkin olla ainakin lauantaihin asti ja sitten mahdollisesti pyrähdys pohjoisen suuntaan viettämään ukkokullan kanssa laatuaikaa ;)

Aurinkoista toukokuuta kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihania neulomuksia❤ Nuo nivusiin yltävät sukat näyttää kyllä kivan lämpöisiltä:) Tuollaiset herkkuhetket ystävien kanssa on mukavia! Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli muuten lämpöset sukat, ihan parhaat täällä mökillä =)

      Poista