maanantai 4. kesäkuuta 2018

Sinikan sydänsukat

Työvuorolistan tekijälle oli ilmeisesti iskeny joku mielenhäiriö, sillä mulla on 9 päivää vapaata... Pääsinpä taas mökille viikoksi rentoutumaan (ja neulomaan).

Viikonloppu meni hyvän ystävän seurassa. Käytiin leffassa ja syömässä, testattiin uusi ravintola; Say Cheese. Joten kaikki juustonystävät, testatkaa ihmeessä! Ravintola löytyy Helsingin keskustasta (ihan lähellä rautatieasemaa, joten kauempaakin pääsee helposti paikalle). Palvelu oli erittäin ystävällistä, tykkäsin!

Me otettiin kolme maisteluannosta puoliksi sekä molemmille omat halloumranskalaiset, nam!! Vähän aikaa piti miettiä jaksaako ottaa jälkkäriä, otettiin puoliksi salmiakkijuustokakku, suussa sulavaa... <3


Samaselle ystävälle tein nämä lahjaksi. Ihastui heti ja uskon että varmasti menevät käyttöön kun ilmat viilenevät sitten joskus syksyllä.

Malli on novitalta Sinikan sydänsukat, toki jotain jätin pois tuolta välistä enkä tehnyt teräosaan kuviota.
Lankana tuttu ja turvallinen seiskaveikka, saajan toiveväreissä.

Lankavarasto hupenee vielä joskus, vaikka viikolla hain kaupasta lankaa, mutta sillä on jo kohde tiedossa... Malli vain uupuu vielä, tai on vähän hakusessa.. Ehkä tässä viikon aikana saa jotain tehtyä.

 Mun versioni Pretty Basic -huivista. Lankana Zauerball, ihana turkoosi-musta liukuvärjäys. Sitä meni koko kerä.. Toki piti tehdä vähän ohjetta isompi huivi, mutta tuo on tosi näppärä ohje suurentaa.

Ohjeen mukaan tää neulottais aina oikein, mutta itse oon tykästynyt tekemään nurjat kerrokset nurjina, tykkään sileästä pinnasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti