maanantai 25. helmikuuta 2019

Sukattaa

Siitä huolimatta että olkapää on oikutellut enemmän ja vähemmän oon sentään jotain saanut valmiiksi. Tän vuoden tavoite on saada lankavarasto huomattavasti pienemmäksi, myös jämälankojen osalta sillä niitäkin riittää enemmän kuin laki sallii.

Ekana vuoroon pääsee jämissukat, kokoa mies tai miksei nää nyt naisellekin sopis jos on sen verran isompi jalka. Langankulutus reilu 100g
Saikulla ollessa kaverilta tuli myös sukkatilaus. Yleensähän tällänen sukkapari tulis päivässä, ehkä kahdessa, nyt meni melkein viikko ja miinuksia noin 100g.

Olkapää on alkanu kestää neulomista enemmän ja enemmän, onneksi. 
Puikoilta tipahti myös viimein nämä Niina Laitisen Varpuset. Sinällään kiva malli ja kuviokin erottuu tuosta langasta aika kivasti vaikka kuvassa ehkä vähän huonosti. Mutta kaks apupuikko on edelleen se mistä vähiten tykkään, hidastaa liikaa :D
Näihin kului lankaa noin 80g.

Kun niitä jämiä on enemmän kuin tarpeeksi niin oon alottanu hävittämään niitä torkkupeittoon. Se onkin edennyt aika kivasti, mutta kuvaa laitan vasta sitten kun se on valmis. Ja siihen voi mennä aikaa sillä mä haluan ison siitä jotta sen alle voi käpertyä yksin tai ehkä jopa kaksin... ;)

Mukavaa helmikuun loppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti