maanantai 11. maaliskuuta 2019

Valmista tulee, miks langat ei vähene??

 Jämien kulutusta koitan harrastaa parhaani mukaani ja varastoon syntyikin yhdet miesten koon sukat. Ja tuntuu ettei jämävarasto hupene ollenkaan, vaikka mulla on jämistä torkkupeittokin tuloillaan.

Ehkä nuo laatikot vielä jonain päivänä tyhjenee.... Toivottavasti. Lankaahan on enemmän kun kerkiän neuloa... ehkä koskaan...

 Aloin kyllästymään vanulappuihin naaman puhdistuksessa ja nyt on ekat omat laput virkattu puuvillalangasta. Yhdestä kerästä Cotton soft:a tuli 27kpl lappuja. Vielä toinen kerä odottaa.

Ja nää on ekat langat mitä mies mulle osti. Hän jotain halus ihan välttämättä ostaa niin lykkäsin pari kerää lankaa koriin.
 Tossutehdas on pitkästä aikaa myös ollut vauhdissa ja kaks paria tossuja Novitan Joesta on valmiina.

Punaiset on noin koko 40 ja musta-harmaat ehkä 43-44 kokoa... Mitään kummempaa ohjetta näihin ei ole. Teen vain varrettomat ja hillittömän kokoiset sukat ja heitän koneeseen huopumaan.
Tänä aamuna laitoin sock stopit pohjiin ja nyt oottelen niiden kuivumista.
Tossuista jäi vajaita keriä niin niistä tekasin patakintaan. Vielä se ei ole päässyt tositoimiin joten paha sanoa miten hyvin se pitää..vai palaako sormet.

Neulominen on edelleen terapiaa, mutta on sitä pakko vähän hillitä... Olkapää ja niskat menee juntturaan osin myös neulomisesta, mutta enemmän kyllä työnteosta... Onneks pääsin työterveyden kautta fyssarille ja sieltä hyviä ohjeita miten jumpata.. Ja tietysti mulla on aivan ihana hieroja.

Mun elämään on toivottavasti tulossa isoja ja ihania muutoksia.... Mutta niistä kerron vasta sitten kun ne on täysin varmoja, vielä on liikaa muuttujia pelissä.

Aurinkoista kevättä kaikille!!

2 kommenttia: