lauantai 3. elokuuta 2019

Kaakkua ja sukkaa
Mansikkakakku, oon siitä haaveillu parikin kesää mutta syystä x ja y se on vaan jääny tekemättä vaikka oonkin tuoreita mansikoita käynyt ihan tilalta ostamassa. Tänä kesänä vihdoin tein... ja yksin sain sen syödä vaikka koitin miehellekin tuputtaa.. Mutta hyvää oli!

Otin jopa pienemmän kakkuvuoan tätä varten kun jotenkin arvelin että aikalailla yksin saan tuon mussuttaa..

Mansikoita voisin syödä vaikka ympäri vuoden, siis ihan tuoreita.. kermavaahdolla ja ilman..


Aina ei jaksa seurata ohjetta joten aivottomana työnä ollut kerrosrivinoususukat, tätäkin mallia on pitänyt kokeilla vaikka miten ja kauan.

Lankana 7veljestä ja 7 veljestä jenkka, varasto hupeni 99g
Hitaasti mutta varmasti kohti pienempää lankavarastoa.. Tulin miehelle sanoneeks ja vissiin luvanneeks että ennen vuoden vaihdetta on yks laatikko tyhjätty langoista.. Saapahan nähdä miten käy..?Valkoisesta Mellanraggista ja Regian adventure colorista tuli tälläiset ihan perussukkaset, näihin meni jopa 125g..
Raidoitin sukat valkoisella 1 kerros sitä ja 4 kerrosta värillistä, ihan vaan että ois helpompi laskee kerrokset, laiska kun oon ;)

Sukkakalenterissa ollaan menossa jo lokakuun sukissa ja hyvälla mallilla nekin. Niihin on pitäny langat ostaa kun aattelin kerrankin tehdä samanväriset kun ohjeessa. Mutta näistä sitten kun ovat valmiina.

Tehtiin miehen kanssa reissu Orimattilan Megamyyntiareenalle kun mies ei ollu siellä aiemmin käyny ja sieltä hyppäs sitten langat mukaan.

Tän viikon oon lomaillu ja ens maanantaina uuteen työpaikkaan, vähän jännittää jo =D Uus autokin tuli vaihdettua pari viikkoa sitten.. Sanoisin että tän vuoden aikana on alkanu uudet tuulet puhaltaan ihan kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti