tiistai 26. toukokuuta 2015

Hiljaiseloa...

Hiljaiseloa ollut tässä nyt parisen viikkoa. Neulominen tai ylipäätään käsityöt ei oo oikein innostaneet, tää on jokakeväinen vai kesäinen juttu; kun lämpöset ilmat alkaa niin kässäilyt tuppaa vähenemään. Yhet villasukat ois kesken, mutten oo niitäkään jaksanut moneen päivään tikuttaa silmukkan vertaa.

Koulussa sujuu hyvin ja harjoittelupaikka on varmistunut! Työmatkakin tulee olemaan aiottua lyhyempi, mikä ei toki haittaa ollenkaan ;) Ei muuten yhtään tunnu siltä että ihan just vaihtuu kesäkuu.. en tiiä johtuuko siitä kun itse vietän kesän koulussa =)

Oman auton kanssa oli pientä probleemaa mutta onneks sain sen korjaamolle eilen ja tänään hain sen sitten pois. Piiiitkästä aikaa matkustin tänään junalla kotiin, ihan viihdyttävää sekin on (siis katsella muita ihmisiä ;) , mutta ei mikään voita omaa autoa =D

Hiljaisista tunnelmista toivottelen kaikille oikein lämmintä ja aurinkoista alkavaa kesää ;)

2 kommenttia:

  1. Heipä vaan, Aliissi! Ihan sama kaiku on askelissa täälläkin. Käsityöt vaan ei jaksa kiinnostaa. Tosin ei ole paljon ollut ylimääräistä aikaakaan kun olen käpöstellyt tuolla pihahommissa suurimmalta osin. Mukava kun oot saanu harjoittelupaikan niin sekin asia on järjestyksessä. Varmaan sinulla on erilainen kesä kun se menee koulussa.No mutta kesiähän tulee vielä..... Toivottelen sinulle aurinkoista ja ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ievastiina! Varmasti erilainen kesä tulossa ja se on ihan mukavaa. Viimeset kuus kesää oon muutenkin ollu töissä niin onhan se vaihtelua olla koulussa ;)

      Poista