maanantai 4. toukokuuta 2015

Kesäkassi

Tällä kertaa kerron kesäkassista joka on vihdoin viimeistelty! Kassin niin sanotut ulkokuoret sain jo aikoja sitten valmiiksi, mutta vuorikankaan ja vetoketjun saaminen olikin vähän pidempi prosessi...
Puhuin asiasta äidille jo siinä vaiheessa kun kassi oli vielä tekeillään. Minulla kun ei ole ompelukonetta, eikä se muutenkaan ole ihan mun juttu..

 Mutta äipän avustuksella siis tämäkin kassi valmistui. Esitin toiveen että vuorikangas saisi olla lilaa tai mustaa. Ja vetoketjun ostin tässä jokunen viikko sitten itse... vähän pidempi olisi ehkä saanut olla, mutta kyllähän tuo välttää ihan hyvin tuossa.
Tänään hain tän kassin äipältä ja kotona sitten mallailin tätä... Totesinpa vaan että olinpas tehnyt pitkän hihnan tähän. Onneksi se on helppo lyhentää tuosta vaikka muutamalla pistolla tai hakaneuloilla.

Säätkin ovat lämmenneet oikein mukavasti joten kesäkassilla alkaa olla käyttöä.
Ajopäiviäkin alkaa taas tulla, sinnekin tämä on oikein sopiva. Siellä kun ei tarvitse paljoa tavaraa olla mukana =D




Kävipä mulle myös niin että parvekkeen kukat ne vaan lisääntyi eilisen aikana.. Vappuna oli siskon koira hoidossa ja sitä sitten lähdettiin viemään kotiin toisen siskon kanssa.. Käytiin samalla reissulla sitten syömässä ja parissa kaupassa. Kodin Terrasta sitten bongasin kukkatarjouksen ja kun näin nuo värit niin enhän mä siitä sitten ohi päässyt.


Pian tuolla parvekkeella ei paljon muuta olekaan kuin kukkia ja lyhtyjä, niitä en ole jaksanut viedä pois vaan päätin antaa olla tuolla kun sinne mahtuvat.
Tuskinpa sitä kesällä hirveästi ehtii parvekkeella istuskella.



Tällä hetkellä mulla on niinkin kesäinen neule kuin kaulahuivi kesken. Oli vähän vaikeuksia päättää että mitä sitä ryhtyy tekemään niin ratkaisin tän valitsemalla jotain oikein aivotonta.

Seuraavat jämälankasukat on jo suunnitelmissa, kunhan tässä päättäisi kenelle ne tekisi ja millä mallilla vai tuleeko niistäkin ihan vaan perussukat.

Vähän tietysti tässä kutkuttaisi ajopäivänäkin ottaa kutile mukaan mutten tiedä osaisiko sitä kuitenkaan keskittyä siellä bussissa neulomaan.. yleensä kun tulee tiirailtua että missähän päin sitä mennään jos vaan kyydissä istuskelee.

Kohti kesää mennään kovaa vauhtia ja lämpöisiä päiviä on tässä nyt pari ollut, saisi säät jatkua tälläisinä.

Oikein mukavaa toukokuun jatkoa kaikille!!



6 kommenttia:

  1. Kivan värinen laukku! Orvokit on siitä hyviä kevät kukkia etteivät vähästä kylmästä säikähä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Orvokeista löytyy myös aina monia ihania värejä, niiden perusteella valitsen niin kukat kuin langatkin ;)

      Poista
  2. Puutarhamyymälät pullistelee kaikkea kivaa, ihan pakko on ostaa jotain joka käyntikerta. Mullakin on orvokkeja ollu jo useamman viikon ajan, välillä ovat saaneet lunta niskaansa ja pakkasöitäkin on ollut, mutta kauniisti ne vain jaksavat kukkia. Hyvän värinen tuo laukku, minä oon ihan hurahtanu lilaan.... Antoisia ajeluja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaarallisia paikkoja noi puutarha- tai lankamyymälät, melkeinpä aina tarttuu jotain mukaan jos niihin eksyy ;)

      Poista
  3. Kiitos samoin sinulle! Ihana kesäkassi ja just mun lempparivärinen.

    VastaaPoista