lauantai 20. elokuuta 2016

Minionsetti

Vihdoinkin jotain valmista ja kehtaa tännekin päivittää. Sisko siis pyysi keväällä että teen hänen vanhemmalle pojalleen minionsetin synttärilahjaksi. Tänään oli nämä kemut ja aamulla vielä neuloin ja viimeistelin nämä.. Vähän meni aika tiukille, mutta ajoissa valmiiksi.

Lankana käytin Dropsin Baby Merinoa, ihanan pehmeetä lankaa. Yhteensä sitä kuluikin humat 113g ja ne onkin tän elokuun ainoat miinukset.. Ainakin vielä, onhan tässä reilu viikko aikaa saada aikaiseksi lisää miinuksia.

Toivon mukaan nuo ovat oikeankokoisia... Innokas synttärisankari ei nimittäin tainnut ehtiä kokeilla vielä näitä kunnolla.. Lahjalistalla oli miniontavaraa muutakin.. tai siis mimmejä, niinkuin pikkuherra itse näitä kutsuu.

Uudessa kodissa alkaa olla kaikki paikoillaan, vähän ehkä kaappien sisällöt kaipaa järjestelyä, mutta sitähän voi tehdä kun siltä tuntuu.. ei niihin kukaan nää ;) Keittiön varsinkin kaipaa jotain hyllykköä tms erinäisille sekalaisille jutuille, kuten tyhjien pullojen kassille, kylmälaukuille, tms.. Reissu ikeaan pitäisi laittaa suunnitteluun. Ja keittiöön pitäisi käydä lamppu ostamassa... mulla petti laskutaito näiden mun lamppujen kanssa... en jotenkin osannut laskea että tässä kämpässä on yks huone enemmän kuin vanhassa...
Lankahuoneesta/nurkasta laitan joskus kuvia, kunhan ehdin laittaa ne laatikot sinne paremmin pinoihin. Tällä hetkellä käsityöaika on ollut aika vähissä, sillä mun työsopimus vaihtui osa-aikaisesta vakinaiseen ja tunnitkin sitä myöten nousi täysiin. Töitä siis riittää ja hyvä niin koska tää on ihan huippu työtä huippu paikassa. Mutta nyt arvon lukijat nautiskelen vapaasta lauantaista ja vapaasta viikonlopusta pitkästä aikaa!

3 kommenttia:

 1. Hieno setti! Kyllä tulee poika onnelliseksi :)
  Aurinkoista viikonloppuvapata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! Aivan varmasti poitsu tykkää =D

   Poista
 2. Kiva ja varmasti mieluinen lahja! Ja onnittelut vakkarisopparista, se kuulostaa hyvältä kuin myös se että on kiva työ ja työpaikka!

  VastaaPoista