lauantai 29. syyskuuta 2018

Sukan neulonnan sm-kisat

Tänään tosiaan kisailtiin Orimattilan Megamyynti areenalla sukan neulonnassa. Hauskaa oli vaikkei voitto omalle kohdalle tullukaan... (ehkä ihan hyvä niin, minne mä oisin ne langat survonu??)

Jokainen osallistuja sain tälläsen pussukan, missä oli viel lankakeräkin... Omani annoin äipälle joka lähti mun kannustusjoukoks.

Täytyy myöntää että nyt vähän hartiat kipeenä kun tuli tikutettua se sukka aikaan 2h 36min.

Lankana kisassa oli TeeTeen Pallas, kuulemma hedän suosituin sukkalanka. Ja mukavan pehmosta lankaa se olikin. Ylemmän kuvan puikot oli ne mitä käytin kisassa kun omia välineitä mukaan ottanut (ois siis saanut)


Ja tässä on mun aikaansaannos. Yks sukka piti tehdä ja sen tein, aikaa oli varattu 3,5h, mutta mulla tosiaan jäi se tunnin verran siitä käyttämättä.

En suunnitellut sukkaa etukäteen vaan idea tuli resoria tehdessä. Paljon oli toki ideoita, mutta ykskin idea meni mönkään kun ei ollu sopivan värisiä lankoja...

Lankaa oli kilpailun palkintona huikeita määriä. Mut en sortunut ostamaan edes lohdutuspalkinnoks lankaa.
Mutta ihan kädet tyhjinä en lähtenyt, vaan nappasin 2,5mm neliskanttiset puikot ja sock stoppia uuden putelin... Jos vaikka niitä tossuja alkais tekemään pitkästä aikaa ;)
Satunnaisia käsitöitäkin on valmistunut tässä lomaviikon aikana, mutta niistä myöhemmin lisää...
Aurinkoista syksyä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti