sunnuntai 14. lokakuuta 2018

Palmikkoa, palmikkoa

En oo muka millään kerinny päivittää aiemmin.. No ei kai sitä kerkee ku kaikki vapaa-aika menee joko puikkojen tai ratin jatkeena. Tilaustöitä tässä oon tikuttanu ja tuun jatkossakin tikuttaan kun niitä nyt tuossa on jonossa muutama... Ihan hyvä vaan niin saan ehkä kulutettua omia sukkia sillä aikaa.. Oli pakko laittaa itelle kielto etten saa itelle tehdä nyt sukkia, kori tulvii pian jo yli.


Tuttu halus säärystimet, sain aikalailla vapaat kädet että millaiset. Nappasin laatikostani seiskaveikan nostalgiaa värissä musta/harmaa ja aloin tikuttaan. Vähän huonosti näkyy mutta palmikoita löytyy koko varren pituudelta ja ympäri.


Pikkasen vajaa kaks kerää näihin uppos, eli aika kivat miinukset lankavarastoon.Kaverin kanssa kävin joku aika sitten jo lounaalla ja vaihdettiin kuulumisia vähän pidemmältä ajalta. Tuli sitten puheeks että hän haluis villasukat, pitkät varret ja jotain siihen..

Kirjoneulekin vilahti puheissa, mutta se jääköön odottamaan aikaa parempaa. Niitä on välillä aika kiva tehdä, mutta se on aika ohjeen tihrustamista.

Rakas villasukka -lehdessä on ohje Palmikkopolvisukat. Ohje on nalle -langalle, mutta muokkailin silmukkamäärää ja tein seiskaveikasta.

Näistä tulikin miinuksia melkeen 240g ja langat on kaiveltu omista kätköistä. Kovasti yritän varastooni supistaa, mutta täytyy todeta et yhteen ideaan ei oo lankaa, ei ainakaan sopivan paksusta eikä ainakaan tarpeeksi.

Jotain iloa ensi vuodellekin, Niina Laitisen Sukkakalenteri. Vielä en oo alottanut, saa nähdä maltanko odottaa ens vuoteen asti että alotan tekemään noita malleja.
Kivoja malleja kalenteri täynnä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti