maanantai 19. marraskuuta 2018

Ristiin rastiin oikein nurin

 Valmista syntyy kyllä, mutta inspiraatio julkasemiseen vaan vaatii omaa aikaansa... Jos nyt kuitenkin jotain ettei nää aivan kasaudu ja jää arkistojen aarteiksi.

Niinan malleja oon taasen neulonut useammankin. Ensimmäisenä esittelyvuoroon pääsee Moonika.
Lankana Socki Stonewash ja sitä kului aika tarkalleen koko kerä.

Äippä saa lisää sukkia varastoonsa.

Sisko tosiaan "haastoi" mut neulomaan itselleen 365 sukkaparia eli vuoden jokaiselle päivälle omat sukat. Se listaaminen on nyt sitten aloitettu virallisesti ja siihen päätyivät yhdet jo kesällä tehdyt sukat. Ja jottei tää menis liian helpoksi niin siihen ei lasketa ollenkaan näitä värioksennuksia mitä tekasin aina välillä.
 Seuraavana Hetat, lankana Zeldan värjäämä noin nallen paksuinen lanka. Kulutus oli lähes koko 100g:n kerä.
Nämäkin äipän sukkakoriin.

Tätäkin lankaa oon marinoinut tuolla laatikossani useamman vuoden. Nyt on pikkuhiljaa alkanu tulla sellainen että voihan niitä ns harvinaisempiakin lankoja käyttää... Muutenhan tuo mun varastoni ei pienene ikinä...

Tänä vuonna on tullut shoppailtua lankoja enemmän kuin tarpeeks vaikka aika hillitysti olen niitä ostanut. Ens kuun lopussa on sitten inventaarion paikka ja selviää kuinkas paljon sitä lankaa on lähteny ja kuinka paljon tullut tähän taloon.
 Täällä mä uskallan jo paljastaa kuvan näistä. Mun hieroja on aivan huikeen ihana tyyppi joten päätin ilahduttaa hänen jouluaan pehmoisilla sukilla.

Malli Levottomat valikoitu ihan tietysti syystä, hän kun ei kuulemma oikein osaa olla paikoillaan ;) Lankana pehmoinen Dropsin Alpaca.



Viimeisenä muttei suinkaan vähäisempänä juuri aamulla valmistuneet Ristiin rastiin palmikkolapaset.

Lankana ohjeen mukainen seiskaveikka, kulutus vajaa 100g.
Ohjetta piti toki muokata.. Siinä kun oli kolme täyttä mallikertaa ja sitten kärkikavennukset.. No eipä olleet riittävän pitkän mun kätösiin joten teinpä neljännen mallikerran ja kas vaan kun tuli just sopivat.

Tosin ei nää omaan tassuihin pääsy vaan laitoin tuonne koriin, on sitten mistä ottaa jos jotain tarvii jollekin äkkiä keksiä ;)

Työkaveri pyysi Vilen-pipoja pari kappaletta. No minähän tein kun pyydettiin. Näitä oli näppärä tehdä töissäkin kun päättärillä sai välillä odotella lähtöaikaa vähän enemmänkin.

Vuos sitten tein ensimmäiset näitä ja just tässä viikonloppuna juttelin sen työkaverin kanssa. Hänellä on ollu kalaonnea kun on ollut mun tekemä pipo päässä, vähänkö tuli hyvä mieli itelle.

2 kommenttia:

  1. Löysin kun löysinkin tänne blogiisi! Täällähän vaikka mitä ihanaa:)
    Sinulla on melkoisen kovaa puikot suihkineet ja hienoja sukkia yms niiltä tipahtanut:)
    Noita Niinan sukkamalleja on tullut myös tehtyä ja tuossa kirjassa on toinen toistaan ihanampia malleja:)
    Upeat nuo tekemäsi tumput ja mikä väri, niin meikäläisen "näköinen", ihanat ovat myös " Sulo Villeni" pipot:)
    Mukavia käsityöhetkiä sinulle! T: Satuli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja tervetuloa. Niinan mallit on kyllä ihan parhaita, ohjeet kirjoitettu niin että ne ymmärtää ilman sataa kertaa tavaamista.

      Poista