maanantai 20. huhtikuuta 2015

Jämäviikonloppu

Jämälankoja oon tässä nyt yrittäny tuhota enemmän ja vähemmän hyvällä menestyksellä. Toiset jämäsukat valmistui siskolle. Niihin ois toki saanu enemmänkin jämiä kulumaan mutta systerin värimaku on rajoittunut niin ettei valkoista tai muitakaan vaaleita värejä saa olla... No mun jämälaatikolla käydessä se ei oo ongelma, ei ainakaan yleensä. Nyt langat riitti just ja just ja yks pien nöttönen jäi vielä, mutta sen voi käyttää seuraavaan projektiin.



Tässäpä kuva näistä väripläjäyksistä. Aika monta nöttöstä näihin sai kulumaan, mutta eipä se paljoa tunnu kun niitä nöttösiä on kaksi laatikollista.








Viikonloppuna tai oikeestaan lauantai-iltana ilmestyi kaktus kurkkuun eli aivan järkyttävä kurkkukipu iski. Nieleminen, hengittäminen.. kaikki sattui, onneksi tuo on jo nyt helpottamaan päin. Onneksi on kotona yskänlääkettä, sitä olen hörppinyt ohjeen mukaan.

Koulusta en kuitenkaan ollut tänään pois, enkä oikein voikaan olla pois tai tulee problemos valmistumisen kanssa. Mä kun olen vielä niin juniori että mun täytyy käydä täydet tunnit ammattipätevyyttä varten.
Työharjottelupaikkaa on tässä myös tullut pähkittyä ja laitoinkin tänään viestiä yhteen firmaan joka olisi kohtuullisen lähellä ja siellä olisi monipuolisesti kaikkea tarjolla. Vapun jälkeen meen sinne tutustumaan.

Tästä mennään taas eteenpäin ja katsellaan mitä seuraavaksi puikoilta tipahtaa tai muuten tapahtuu ;)
Kiitos kommenttia kirjoittaneille, laittakaahan jatkossakin puumerkkinne :D


2 kommenttia:

  1. Kivat sukat on nääkin! Ärsyttäviä nämä tämän kevään flunssat, iskevät ihan nurkan takaa! Piän sulle peukkuja, että harjoittelupaikka löytyis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Onneks tää flunssa on helpottanut jo hurjasti, vieläkin nenän sais auki =)

      Mitä harjottelupaikkaan tulee niin tän päiväsen jälkeen uskoisin että se saattais olla nyt jo varma nakki, mutta varmistunee varmaan silloin vapun jälkeen kun meen tutustumiskäynnille.

      Poista