keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Koulujuttuja

Ajattelinpa kertoa vähän miten koulussa menee. Opiskelen siis linja-autonkuljettajaksi ja olen ihan myyty ainakin tässä vaiheessa koulutusta. Ajotunteja on jota kuinkin 15 takana ja edessä vielä lukematon määrä ;)
Ensiapukurssi oli tässä just ja siellä oli hauskaa, oli tosi hyvä porukka ja huumoria riitti. Eihän kaikki mennyt niin kuin oikeesti pitäis mennä, mutta opittiin kaikki kantapään kautta asioita.

Tänään oli sitten lipunmyyntiharjotuksia. Minähän olin oikein myyntitykkinä ja näpyttelin menemään.. Päivän päätteeksi oli koneesta otettava loppu raportti ja tulos oli noin 17530€ Pikkasen siitä innostuin, ja koodit oli melko helppo oppia ulkoa. Päivän päätteeksi mun lippukasa näyttikin tältä:

Ensi viikkoa kovasti tässä jo odotellaan jotta ajotunnit taas jatkuvat. Yks päivä just ruokatunnilla todettiin että syksyllä tää loppuu ja ei ollakaan enää yhdessä. Tästä voinee päätellä että viihdytään hyvin ryhmän kesken ja meillä on hyvä ryhmähenki =D Tässäpä vielä kuvaa tuosta yhdestä ajokista millä on käyty ajelemassa ;)

Käsityörintamalla on nyt ollut hyvin hiljaista, mutta eiköhän se taas tästä virkisty kun aikaa löytyy =) Ranteitakin on toki välillä hyvä lepuuttaa =)

Oikein mukavaa vappua kaikille lukijoilleni! Olkaahan ihmisiksi juhliessanne!

5 kommenttia:

 1. Kiva, että sinun opiskeluryhmäsi on niin samanhenkinen ja yhdessä viihtyvä. Onneksi koulutuksen loppumisen jälkeenkin voi pitää yhteyksiä..... Hauskaa vappua "myyntitykille"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Mukavaa vappua ja viikonloppua!

   Poista
 2. Kiva, että sinun opiskeluryhmäsi on niin samanhenkinen ja yhdessä viihtyvä. Onneksi koulutuksen loppumisen jälkeenkin voi pitää yhteyksiä..... Hauskaa vappua "myyntitykille"!

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla, että opiskelu maistuu sinulle ja ala tuntuu oikealta. Valmistutko näin pian? Eikös koulutus vasta alkanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmikuun lopussa alotettiin ja syyskuun 30. päivä saadaan sitten todistukset kouraan =D

   Poista