lauantai 18. heinäkuuta 2015

Hyvin menee, mutta menköön

Paljon hyviä uutisia on tullut tällä viikolla. Keskiviikkona auto oli huollossa eikä siitä löytynyt mitään vikaa, joten sehän meni eilen aamulla heittämällä läpi katsastuksesta. Siellä kehuttiin, että onpa hyvä kun joku näkee vähän vaivaa autonsa eteen ja oli ilo katsastaa auto joka on ollut huollossa.
 Iltapäivällä oli sitten ajokoe, ja läpihän sekin meni vaikka jännitti kyllä että miten käy. Tosin tapani mukaan tämäkin ajokoe meni vasta toiselle yrittämällä läpi. Torstaiaamuna oli ensimmäinen yritys ja sekin kaatui vaan käsittelytehtävän pieneen virheeseen.. Mutta nyt siis ajokortissani komeilee kirjaimet BCD.

Käsityötkin ovat maistuneet viime päivinä kohtuullisesti. Pari kappaletta pannun alusia sain valmiiksi KyJyn puitteissa. Ja äiti vähän paranteli tekemään kassia.


 Pannun aluset tehty Dropsin eskimo -langasta, jota kului yhteensä noihin kahteen 104g.

Vielä olisi kerän verran tuota väriä jäljellä, mitähän siitä tekisin?

Se kassi oli mulla koe käytössä kun yövyin siskon luona yhden yön.Huomasin että sangat venyvät, vaikka painoa ollut paljoa mitään.

Äiti sitten ompeli mulle siihen nuo vahvikekankaat. Eipä laahaa kassi maata ihan ensimmäisenä.






Huivi mulla on edelleen kesken, viimeinen kerä lankaa on puolivälissä joten piakkoin saan sen valmiiksi. Sitten saakin taas miettiä että mitähän ihmettä seuraavaksi tekisi. Kenties uusien sukkien aika voisi olla, niitä kun ei ikinä voi olla liikaa ;)


Lomalla käytiin Särkänniemessä siskon kanssa. Olihan sieltä ostettava mun lempparihahmoja, minionit <3
Toinen on ihan normipehmolelu ja toinen on reppu.

Loman aikana ehdin käväistä katsomassa myös Kätyrit -elokuvan jossa nämä ihanat keltaiset juustonaksun näköiset pikkumiehet seikkailevat. Tykkäsin kovasti leffasta, vaikka olihan se aika erilainen mitä ehkä odotinkin.


Sen jälkeen kun auton sain huollosta, menin keskustaan shoppailemaan. Marimekon liikkeestä mukaan tarttui laukku sekä tuollainen pikkupussukka (joita mulla oli jo ennestään, mutta ovat tosi käteviä).

Oli mulla toinenkin syy käydä tuolla keskustassa. Kesäkuun alussa otin tosiaan tatuoinnin vasempaan ranteeseen. Sitä kävin jo lomaviikolla näyttämässä siellä studiolla ja tekijä halus lisätä pariin kohtaan lisää väriä, joten aika oli sinne sovittuna.

Vähän hämärä kuva tästä tuli, mutta kyllähän sen siitä erottaa. Molemmin puolin tuo jatkuu pikkasen matkaa, mutta ei kierrä koko rannetta.

Kuvaan oon erittäin tyytyväinen (oonhan jo yli kymmenen vuotta sitten ilmoittanut haluavani tän kuvan ihooni).

Seuraavakin tatuointi on toki jo suunnitelmissa, mutta siitä sitten myöhemmin syksyllä toivottavasti lisää.


Siinähän nuo viime aikojen kuulumiset taitaa pääasiassa olla. Nyt puikot käteen ja nauttimaan lauantai-illasta omalla kotisohvalla =D



2 kommenttia:

  1. Onnittelut ajokokeen läpimenosta!! Se auton katsastus on aina jännä paikka, nyt voit taas olla vuoden huoletta siltä osin....Ihana on tuo Unikko-laukku!
    Mukavaa loppukuuta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ievastiina kommentistasi! Ja onnitteluista! Minäkin tykkään tuosta laukusta, se on ollut ahkerassa käytössä koulussa kun sinne mahtuu kaikki oleellinen =D

      Poista