lauantai 4. heinäkuuta 2015

LOMA!

Aika menee vaan, hyvä kun pysyy mukana. Josko vauhti vähän hiljenis nyt kun mulla on ruhtinaallinen viikko lomaa koulusta.
Koulussa on mennyt hyvin ja hauskaa meillä on ennen kaikkea ollut. Teoriakokeen sain ilman virheitä läpi. Torstaina oli ajopäivä ja kävi niin että aamupäivän istuin kyydissä kun toisen oppilaan piti päästä aiemmin lähtemään ja iltapäivällä ajelin sitten kouluttajan kanssa kaksin. Käytiin Lottamuseossa kaffetauolla, suosittelen heidän jäätelöitä ja mehua!
Eilen vietin laatuaikaa siskonpojan kanssa, siitähän on hyvä loma aloittaa ;)

Kyjyilyt on edenneet hitaasti mutta varmasti. Yksi työ on valmis ja toinen aloitettu ja loppulista onkin vielä mietinnässä. Nyt kun nää helteet alkoi niin ei oo paljon mieli tehnyt neuloa tai virkata. Tässä aamulla jonkun verran edistin keskeneräistä huivia.

Kolme kerää dropsin delight lankaa oon siihen varannu ja eka kerä alkaa olla puolivälissä. Kahta eri väristä raitalankaa siihen tulee, mielestäni ne sopii aika kivasti yhteen, ainakin noin kerällä ollessa.

Ekana työnä valmistui kassi Novitan tennessee langasta, jota kului 266g eli melkeen kolme kerää. Malli on täysin omasta päästä taiottu, mutta inspiraatio kassiin lähti novitan uusimmasta lehdestä jossa oli virkattu kassi. Toisesta kuvasta näkyy paremmin tuo kassin reuna, johon tein kuviota nurjilla silmukoilla. 
Koekäytössä kassi oli toissapäivänä kun läksin siskon luo yöksi. Sangat tosin venyivät aikalailla, joten niihin täytynee kehitellä kankaasta vahvikkeet jottei kassi laahaa maata vahingossakaan.Pikku hiljaa alan valmistautua lähtöön. Iltapäivällä auton nokka suuntaa kohti pohjoista, Tampereelle asti. Huomenna sitten pitkästä aikaa Särkänniemeen siskon kanssa. Yö vietetään tädin luona, mennään nyt sitten kylään kun sinne aina nähdessä on käsketty ;)

Helteistä heinäkuuta kaikille! Muistakaahan juoda riittävästi, olla varjossa eikä aurinkorasvakaan ole pahitteeksi jos itseään tuolla paistaa ;)

2 kommenttia:

  1. Hyvää lomaa! Toivottavasti lämmin hellii! Kivan värinen huivi on tulossa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ievastiina kommentistasi! Viikonloppu oli oikein lämmin ja eilenkin vielä paistoi aurinko, tänään sen sijaan on satanut vettä koko päivän enemmän ja vähemmän. Mutta onpahan hyvä syy istua kotona neulomassa ;)

    VastaaPoista