perjantai 24. heinäkuuta 2015

Jämäsukkaa ja huiveja

Kukkuluuruu taasen! Näyttää hyvinkin vahvasti siltä että musta tulee ihan oikeasti bussikuski!! Enpä olisin vuosi sitten vielä moista uskonut, vaikka ajatus silloin hautui mielessäni. Toissapäivänä meni ammattinpätevyyskoekin läpi. Vielä pari viimeistä koulupäivää ja sitten koittaa odotettu harjoittelujakso. Pari tehtävääkin tässä on vielä kesken, ne olisi tarkoitus tänään saada valmiiksi.

Viikonlopuksi olisi tarkoitus suunnata Jyväskylään hyvässä seurassa. Sillä reissulla ei tosin ehditä lankakaupoissa poikkeamaan. Olen nimittäin jätkäporukan kuskina =D Mutta onpahan hyvä syy toistekin lähteä joskus Jyväskylään ja tutkia sen lankakauppatarjonta.

Kässäilyt on edennyt melko mukavasti. Yhdet sukat tuossa sain juuri pääteltyä.

Nämä onkin varsinaiset jämäsukat, sillä tässä on neljää eri väristä novitan 7 veljestä polkka-lankaa. Alun perin piti tehdä kahdella eri värillä, mutta eihän ne riittäneet joten jatkoin toisilla väreillä sukan loppuun. Lankaa kului 114g ja nämä ovat osa kyjyä.
Sukat menevät todennäköisesti äidille.










Viime vuoden puolella harrastin vaihtokauppaa tekemälle ystävän lapselle minionsetin synttärilahjaksi. Vastineena sain kaksi revontuli-huivia.
Katsokaahan mitkä ihanat värit näisä huiveissa on! Kuvasta tuli vähän tumma, mutta värit näkyvät siitä hyvin. Tuo lila-harmaa jää mulle itselle ja toinen menee mun siskolle.


Tässä vielä kuvaa siitä mun tekemästä huivista. 153g dropsin delightia kului siihen. Ja omasta mielestä tuli aika kiva kun väri vaihtuu puolessa välissä huivia.

Nyt koulutehtävien kimppuun hetkeksi jos toiseksi ja sitten illalla taas kudin käteen.
Aurinkoista loppu kesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti