sunnuntai 16. elokuuta 2015

Ajoa, ajoa, unta ja pari kerrosta neulomista

Huhhuh, kun aika vaan menee eteenpäin. Käsityörintamalla on ollut hiukan kuollutta suoraan sanottuna. Tänä iltana nappasin tuon huivin tekeleen kätösiini ja muutaman kerroksen sitä väkersin. Toivossa elän että tässä kuussa jotain ees valmistuisi ja saisin kaikki tarvittavat KyJy aloitukset tehtyä.. neljä vai viisikö niitä vielä uupuisi että saisi ne kaikki 12 alotettua.. loput 8 jää sitten myöhempään aikaan, toivon mukaan nekin ennen määräaikaa päätyvät puikoille.

Suuri osa ajasta menee tuon harjoittelun parissa. Pitkiä päiviä, aikasia aamuja ja monen monituista kilometriä on tullut ajettua. Kohtuullisen hyvin oon oppinut reitit ja kun niitä ajaa useamman kerran saman päivän aikana niin kyllähän ne mieleen jää. Samoin monet matkustajat kulkevat tiettyyn aikaan ja heidän kanssa tulee jutusteltua ja alkaa jo muistamaan minne he haluavat.Yksin oon ajallut viimesen viikon oikeastaan kokonaan ja hyvin on mennyt.

Eilenkin olin töissä, ajoin tutuksi tullutta linjaa ja linjaa jonka olin ekana päivänä istunut kyydissä. Vähän jännitin että mitenhän osaan sen ajaa, mutta kattelin reitin kartasta jo kotona ja vielä matkan aikana tarkistelin aikataulukirjan kartasta ja reittiohjeesta ja kyllähän se meni hyvin.
Huomiselle tiedossa uusien reittien opettelua. Töiden jälkeen kaupan kautta mökille yhdeksi yöks siskon kanssa. Tiistaina sitten vapaa ja meen yhen pikkumiehen kanssa leikkimään.

Näissä tunnelmissa täällä ;) josko seuraavaan päivitykseen mennessä valmistuisi jotain ja saisin laitettua kuvaa =D

3 kommenttia:

 1. Hyvällä mallillahan sulla on KyJyt. Tässä on vielä aikaa vaikka kuinka paljon tehdä ne puuttuvat aloitukset.... - minulta puuttuu kolme aloitusta, tietäs vaan mitä tekis.

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä KyJyilyihin! Hyvin sulla sujuu ja hyvin ehdit määräaikaan mennessä.
  Blogissani on sulle haaste.

  VastaaPoista
 3. Kiitos ievastiina ja susanna maalta kommenteista. Kyjyjä pähkäillessä menee tää ilta ;)

  VastaaPoista