lauantai 8. elokuuta 2015

Hulinaa ja vilinää

Parin viime viikon aikana on ollu aikamoista hulinaa ja vilinää. Harjoittelu alkoi ja hyvä ettei heti ekana päivänä laitettu bussin rattiin ;) No ei vaan pari päivää istuin kyydissä ja opettelin reittejä ja näin kotikaupunkini uusin silmin ja uusia paikkoja. Kuluneen viikon aikana oon ajanu melkeen jokapäivä ja huippua hommaa tuo on. Ens viikolla sitten suhailen parina päivänä jo yksikseen, saas nähä miten siinä käy ;)


Tänään sorruin kaupassa muutamaan lankakerään, uutuusvärejä novitalta. Vähän on vaan neulomisaika vähäistä, joten nää saattaa hetken tai toisenkin marinoitua tuolla entisten seurana.

Kyjyt etenee hitaasti mutta varmasti. Viisi on valmiina ja kaksi kesken. Pari muuta työtä on mietitty jo ja kolme pitäis vielä niiden lisäksi nyt elokuun aikana aloittaa. Viime hetkellä sitten paniikissa teen ne aloitukset jos ei muu auta :D


Nautiskelen vapaasta viikonlopusta ja maanantaina sitten iltavuoroon. Tänään laatuaikaa siskon kanssa ja huomenna hyvän ystävän kanssa shoppailemaan ;) Siivoomistakin pitäis ehtiä vaatehuoneen ja autotallin puolella harrastaa. Ja yhden pienen miehen synttärikortti ois tekemistä vaille.

Nautiskellaan lämpöisestä elokuusta ja laittakaahan puumerkkiä jos käytte täällä :D

2 kommenttia:

  1. Sieviä lankoja! Minä en oo käyny edes lankahyllyjen lähellä niin en tiedä mitä ihanuuksia on tarjolla! Mutt nuo kyllä kelpais mullekin....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ievastiina! Joo, kyllä mun pitäis kans lankahyllyt kiertää kaukaa.. ;)

      Poista