keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Jotain valmista

Jihuu, ees jotain sain tässä valmiiks! Novitan ohjeella tein taas kerran kolmiohuivin, lankana Hot Socks spectra jota kului tasan kerä.
Kohta mulla on tälläsiä huiveja vaikka joka päivälle oma. Tykkään tästä kuviosta kun se jää niin nopsaan päähän ettei tarvi olla koko aika ohjetta tihrustamassa.

Harjottelua on enää viikko jäljellä. Mulla on menny tosi hyvin. Joka päivä tulee jotain uutta ja hommat hoituu aina vaan sujuvammin. Tänään opettelin uutta ajosarjaa ja ekaa kertaa yksin. Eipä siinä hirveästi uutta ollut, yks täysin uus linja ja siitäkin kysyin työkavereilta että miten se oikein menee. Mulla on ihan parhaat työkaverit. Ja pitkistä päivistä huolimatta rakastan tuota työtä.


Käsitöistä vielä.. Tuossa on tuo keskeneräisten kassi. Vähän taa mietin että jos töihin nappais huomenna jonkun mukaan.. vai keskittyiskö lukemiseen?! No katotaan aamulla mitä tulee mukaan.

Näillä mennään, työkuvioista sain tänään lisää infoa, mutta siitä paljastan lisää sitten kun mulla on ihan mustaa valkosella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti