sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Hrr, kylmä!

Eilen tosiaan olin ekalla tilausajokeikalla töissä ja päivä meni oikein mukavasti. Perille löysin ja mitä ilmeisimmin porukka ei ollut aiemmin kyseistä reittiä pitkin mennytkään joten niin heille kuin mullekin tuli uusia maisemia.

Pääsin siinä sitten jäähallissakin käymään ja hyi olkoon kun oli kylmä. Siis en oo ikinä ollut niin kylmässä jäähallissa. Villasukkia tuli ikävä ;)

Jo aiemmin syksyllä oli mielessä että sukat ainakin täytyy tehdä talvea varten, joten lidlin sukkalangasta tein mustat sukat, sitä kului kerän verran.

Tänään valmistui smc:n  extra merinosta pipo. Siihenkin sain kerän verran lankaa kulumaan. Molemmat ovat KyJy -töitä joita pitäisi tässä viikon aikana vielä kuusi aloittaa.. Josko osa niistä olisi joululahjoja?

Tänään oonkin taas saanut nauttia vapaapäivästä ja käytin sen siivoilemalla. Etenkin parvekkeen laitoin talvikuntoon heittämällä kesäkukat pois ja matot keräsin lattialta. Myös lyhdyt kaivoin kätköistään ja kohta käynkin niihin laittamassa kynttilät jo palamaan. Pimeä tulee jo aikaisin ja nopeasti.

Jättäkäähän puumerkkiä kun käytte lukemassa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti