keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Huivia, sukkaa ja lahjaa

Minne tää aika taas oikein katoaa?! Viime postauksen jälkeen on ehtinyt tapahtua taas vaikka mitä. Hmm, mistähän mä alottaisin?! Alotetaanpa vaikka siitä että sisko sai viime viikolla toisen pojan, joten musta tuli uudelleen täti. Ja tulen olemaan myös tän pienen nyytin kummitäti. Kävinkin jo lauantaina katsomassa pikkuista ja olihan se kirjaimellisesti pikkuinen <3

Toiseksi viimeinen KyJy valmistui eilen aamulla. Huivi Vikingin Nordlys -langasta. Painoa tälle tuli 91g. Vielä vähän mietin että pidänkö tän itte vai antaisinko pois ;)

Osallistuin myös facebookissa kaverin järjestämään Kevätlahjavaihtoon. Siinä siis lähetellään parille kerran kuussa jokin pieni paketti. Jokune päivä sitten sain itse paketin ja eilen onnistuin eksymään postilaatikolle niin sain laitettua omani matkaan.
 Virkkaus ei oo mun intohimo, mutta josko virkkauskärpänen tän lehden myötä sitten purisi? Mene ja tiedä, aika näyttää ;)

Suklaa odottaa vielä aikaa toista, sillä dieetin aikana ei sorruta moisiin herkkuihin ;)

Itselle tikuttelin uudet ohuet sukat, sukkiahan ei vaan voi olla liikaa ;)
Niihin sain lankaa upotettua 86g ja toisen sukan terä piti tehdä täysin toisesta langasta.. Eikä se nyt niin hölmöltä loppupeleissä näytä.
Lumisia pakkasterkkuja kaikille mun lukijoille =D Pistäkäähän lämpöstä vaatetta päälle kun ulos meette, ei palelluteta itseämme ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti