lauantai 6. helmikuuta 2016

Uus lanka testauksessa

Ennen joulua tosiaan tilailin lankoja ja siinä paketissa oli mulle aivan uus tuttavuus; Regian Pairfect. Tekasin siitä sukat itelleni, 100g:n kerästä sukkiin kului 73g.

Tuossa kerässä on siis valmiiksi raidoitettua lankaa kahteen sukkaan. Ja kuten kuvasta näkyy, kaksi samanlaista sukkaa syntyi.

Ruokavalioremonttia on neljä viikkoa takana ja kaksi edessä. Täytyy sanoa että oon oppinu tekeen ruokaa =D siis muustakin kuin jauhelihasta... Vihdoinkin saan kanan paistettua niin että se pysyy mehukkaana ja lohimunakas, mikä herkku... Vesi tulee kielelle jos pelkästä ajatuksestakin ;) Tänään herkuttelenkin kasviksilla ja lohella.

Alkuviikko meni vieraita kestitessä, kummitäti pääsi vihdoin ja viimein käymään täällä mun luona ja samalla kertaa tuli äiti pariksi yöksi sekä sisko poikiensa kanssa käymään, vanhempi pojista jäi vielä yöksi tänne tädin luo. Ja loppuviikko olikin varsin työntäyteinen kun ehdin käydä kotona vaan nukkumassa.

Nyt on aika nauttia kolmesta vapaapäivästä. Tänään siivotaan ja köllötellään kotona. Huomiselle on ohjelmassa leffapäivä Helsingissä ja kerrankin jätän oman auton talliin ja meen bussilla sinne. Maanantaina meen tekemään HOPS:n koululle jotta saan perustutkinnon suoritettua.. se kun jäi tuossa viime vuoden koulutuksessa kesken, joten "paluu koulunpenkille" on edessä ;) Ja iltapäivällä sitten bussilla takaisin kotiin. Siinähän sitä on vapaille ohjelmaa ihan riittävästi.

Seuraavaksi pyykit kuivumaan ja sitten puikot heilumaan. Valoisaa talven jatkoa kaikille lukijoilleni!

3 kommenttia:

 1. Oot sinä kyllä energinen mimmi!!!! Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, oisitpa nähnyt mut aamulla.. vaikka olin nukkunu melkeen kellon ympäri en meinannut saada silmiä pysymään auki :D sillon ei ollu kovin energinen olo ;)

   Poista
 2. Hyvin tuli samanäköiset sukista.

  VastaaPoista