lauantai 9. tammikuuta 2016

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Vuoden ensimmäinen viikko meni aika vikkelään. Käsityöt ei ole edistyneet yhtä vikkelästi. Parit sukat on valmistuneet, mutta ne pari KyJyä on edelleen kesken.
Viime postauksessa jo esittelin keskeneräistä kirjoneulesukkaani, sain ne valmiiksi 2.1. ja lankaa kului 82g. Lankoina mulla oli musta ticotico ja värikäs oli fortissima coloria.
Huomasin ettei tuo kirjoneule ole ihan mun juttuni. Vaikeahan tuo ei tosiaan ole, mutta mun kärsivällisyyteni ei oikein riitä ohjeen seuraamiseen.
Näistä tuli hiukan erinäköisetkin, kun en toista sukkaa tehdessä tajunnut katsoa miten olinkaan ensimmäisen sukan tehnyt. Myös käsiala vaihteli, joten pientä kokoeroa näissä on.
Näistä tuli mun toiset työsukat, sopivan ohuet kenkiin (vaikka niihin mahtuu se paksumpikin sukka niin mukavampi kun mahtuu jalka liikkumaan siellä kengässä).

Toisena sukkaparina valmistui sukat kaverille, joka pyysi näitä jo vuos sitten, mutta jotenkin se vähän jäi. Näissä lankoina Novitan Hile ja Nordic Wool, joita kului yhteensä 152g.

Itselle olen aloittanu uudet sukat, tuosta pinkistä fortissima colorista jota jäi noista toisista sukista. Ensimmäinen sukka on teräosaa vaille. Neuleaikaa vaan ei hirveästi ole.. tai vaikka onkin niin ranteet on alkaneet ilmoitella rasituksesta. Joten pikkuhiljaa silmukka silloin tällöin edistän niitä.

Facebookin puolella olen osallistunut erään ryhmän synttärilahjavaihtoon sekä kaverin järjestämään kevätlahjavaihtoon. Tuon synttärilahjan kanssa ei onneksi ole vielä kiirus, mutta tuon kevätlahjavaihdon ensimmäinen paketti pitäis nyt tammikuussa laittaa menemään.
Jotenkin mulla ei nyt oikein oo minkäälaista ideaa mitä siihen pakettiin laittaisin. Onneks kuu on vielä melko alussa joten mietintäaikaa on ;)Uusi vuosi ja vähän muutakin uutta... Tukka koki loppiaisena pienen uudistuksen. Aiemmin mulla on siis ollut punainen tai musta väri, vaan nyt eräästä hiuskeskustelusta innostuneena päätin toteuttaa mun haaveeni; eli pää pinkiksi. Ensin toki poistin vanhat värit ja blondasin (ei sekään pöllömmältä näyttänyt =) ) ja sitten pinkkiä päälle.

Sen lisäksi että tukka uudistui niin päätin muutenkin laittaa vähän elämääni remonttiin ja osallistun maanantaina alkavaan Superdieetti Simpleen. Seuraavat 6viikkoa seurataan tarkkaa ruokavaliota.
Mulla on toi ateriarytmi aika kamala tällä hetkellä, eikä ruokakaan ole terveellisemmästä päästä.

Näin alkaa mulla tää vuosi! Mahtavaa alkanutta vuotta kaikille mun lukijoilleni!!

3 kommenttia:

  1. Sullahan on sitten todellinen uudistusten uusi vuosi! Ei ku vaan tsemppiä ruokaremonttiin - kerrohan kuulumiset sitten kuuden viikon päästä!! Mukavaa talven selkää sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ievastiina kommentistasi! Tulen varmasti matkan varreltakin pävittämään kuulumisia, mutta kuuden viikon päästä viimeistään kerron kuin kävi ;) Mukavaa pakkastalven jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  3. Kiitos samoin sinulle, toivon sinulle käsitöidentäyteistä tätä vuotta! Ihanat noi kirjoneulesukat. Eikä toisissakaan mitään vikaa oo. Tykkään väreistä. Mä olin viime alkukesästä Simplellä laihoin tuloksin, vaikka noudatin ohjeita pilkuntarkasti ja jatkoin vielä yksin monta viikkoa 6 viikon jälkeen. Vain vedenjuonnissa olisin voinut petrata. Tsemppiä sulle!

    VastaaPoista