maanantai 18. huhtikuuta 2016

Välineurheilu

Neulominenhan on aikamoista välineurheilua, eikö vaan? Puikkoja ja koukkuja löytyy metallisia, muovisia, puisia ja ties sun mitä, on pitkää ja pätkää, pyöreetä ja kulmikasta...
Jokaiselle siis jotakin. Itse oon tykästynyt metallisiin puikkoihin (jo koukkuihin) ja ensimmäiset ovat olleetkin Novitan puikkoja ja koukkuja mitä ihan marketista löytyy.

Karnaluksin ihmemaassa käytyäni, löysin Addin puikot ja sieltähän niitä on tullut hamsteroitua (lähinnä sen halvan hinnan takia..). Enkä ole huomannut metallisissa puikoissa eroja, jotkut saattavat taipua kun oikein kovasti tikuttaa...

Synttärilahjaksi sain KnitPron Nova Cupics puikot ja niitä nyt testasin ensimmäistä kertaa. Nuo ovat siis ensimmäiset kulmikkaat puikkoni. Tuntuma ei eronnut pyöreisiin verrattuna, mutta käsialassa huomasin pienen eron, sanoisinko että siitä tuli nyt vielä siistimpi. En silti aio uusia koko puikkovarastoani.

Nämä sukat tikuttelin menemään noilla kulmikkailla ja seiska veikan polkkaa kului 104g. Kohta laitan seuraavat puikoille, jotta saan jämälankavarastoani tuhottua edes vähän.

Kuinka paljon sinä kiinnität huomiota puikkoihin ja mitkä ovat ehdottomat lempparisi? Kommentteja kehiin!

Mukavaa kevään jatkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti