lauantai 30. huhtikuuta 2016

Wappu!

Siinä meni sit jo huhtikuukin taas... Aika tuntuu menevän eteenpäin tosi nopeasti, hyvä kun perässä pysyy. Alkuviikosta tein lyhyitä aamuvuoroja ja loppupäivät meni ympäri Etelä-Suomea seikkaillessa, lähinnä tietysti bussilla ;)

Tiistaina istuskelin bussissa vähän pidempääkin, pitelin sadetta, kattelin maisemia, neuloin ja tietysti juttelin työkaverin kanssa. Mulla oli varastossa kymmenen kerää kuvanmukaista lankaa... Pistin siitä puikoille huivin ja vielä olisi reilu kaks kerää jäljellä, mutta ei varmasti oo kauaa, aion meinaan nekin tikuttaa tuohon huiviin, ei jää ainakaan pieneksi.

Tuossa kerässä on 25g/85m ja kun kaikki kerät on käytetty niin kulutus on 250g/850m =D

Joku aika sitten otin työn alle kerän zauerball -lankaa.. Ensin siitä piti tulla sukat, mutta sitten totesin silmukkamäärän olevan sopiva sormikkaisiin ja lopulta niistä tulikin kämmekkäät.
En jaksanut alkaa väkertää sormia, jos sitten seuraaviin. Palmikkoa oli aika kiva pitkästä aikaa tehdä. Joskus vielä teen ne sukat tuolla ohjeella.

Lankaa kului 82g ja nyt mietintämyssyssä muhiikin että mitähän mä teen siitä loppukerästä. Se vois riittää pipoon, mutta mulla on noista pipojakin aika kiitettävästi enkä ees käytä niitä kovinkaan usein..

Hauskaa Wappua, pidetään peukkuja että saadaan aurinkoinen päivä tästä ja huomisestakin =DEi kommentteja:

Lähetä kommentti