maanantai 30. toukokuuta 2016

Kunkkuidea edistyy

Viikon enemmän ja vähemmän ahkeran tikuttamisen jälkeen hihatin on edennyt jo toiseen hihaan asti. Oikein ahkerasti kun jaksaa tänään ja huomenna tikuttaa niin saan miinukset vielä toukokuulle.

Lankana mulla on tässä Hedgehog fibres sock yarn väreinä hunter ja electric. Ikävä kyllä noi värit on aika vääristyneet tuossa kuvassa. Yritän sitten valmiista saada paremman kuvan aikaiseksi.


Lauantaina tuli pyörähdettyä Somerolla Nostalgiaviikon superlauantaita ihmettelemässä. Matkaseurana oli siskonpoika. 

 Ja tietysti suurin syy miks sinne lähdettiin oli vanhat linja-autot. Toisesta sainkin kohtuullisen hyvän kuvan. Pikkujätkä kävi totta kai testaamassa molemmista kuskinpaikat ja täti räpsi kuvia.

Ruokatauko pidettiin Linja-Kahvilassa ja etenkin paikat munkit oli herkullisia, suosittelen.


Mun päivälle kertyi lauantaina pituutta 15,5 tuntia ja 500 kilometriä tuli ajettua. Kyllä uni maistui kun kymmenen jälkeen pääsin illalla kotiin.
Ja oli aika täydellinen sääkin. Missään vaiheessa ei satanu vaikka tuossa toisessa kuvassa onkin aika synkkä taivas. Oli kohtuullisen lämmintä, mutta pitkähihainen oli ihan hyvä olla päällä.

Nyt vielä hetkeksi puikot käteen ennen työvuoron alkamista. Tiedossa pitkiä päiviä, mutta myös sen verran pitkiä taukoja että siinä ehtii neuloa silmukan jos toisenkin.
Aurinkoista kesää!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti