lauantai 4. kesäkuuta 2016

Joku tais vähän innostua?

Kunkkuidea nimella kulkenut hihatin valmistui pari päivää sitten. Toki se on vielä ehkä pingottamista vaille jotta selkäosasta tulee tasaisemman näköinen.

Hedgehog Fibres:n sock yarnia tähän kului 211g, väreinä hunter ja electric.

Lanka oli mulle uusi tuttavuus ja tykäistyin siihen. Ihanan pehmeä lanka, mukava neuloa eikä kutita päällä ollessa.

Mitä siihen innostumiseen tulee niin eilen illalla aloin pyöritellä seuraavaa lankakerää näpeissäni ja mietin mitä tekisin. Aamulla heräsin ajoissa ja aamupalaa syödessä ajatus kirkaistui; toinen hihatin.

Schoppel-Wollen Laceball on käsittelyssä ja siitä on tarkoitus tehdä toinen hihatin, vähän erilaisempi kuin eka. Ajattelin että toiseen teen pidemmät ja löysemmät hihat.
Aamulla ennen töihin lähtöä pääsin näin pitkälle ja kohta taidan jatkaa. Saa nähä meneekö hermot jossain kohtaa kun lanka on niin hemmetin ohutta. Aika näyttää miten tän kanssa käy.

Lankaa mulla on tän värisenä kaks kerää eli 1600m, luulisin sen riittävän ;)

Aurinkoista kesän alkua ja onnea kaikille koulunsa päättäville!!


2 kommenttia:

  1. Hihatin on mukava vaate kun tarvii jotain kevyttä lämmikettä käsivarsille ja hartioille. Sulla on kivat värit tuossa neuleessa ja nopeasti sen tikuttelit! Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ievastiina kommentista =D Nyt on säätkin olleet aika petollisia joten hihatin on enemmän kuin tarpeen. Vaikka aurinko paistaa niin viileä tuuli on.

      Poista