perjantai 15. heinäkuuta 2016

Helteinen heinäkuu, mikset sä jo tuu?

Tää alkukesä on mennyt aika vauhdilla eikä oo aina tuntunut ihan kesältä, lähinnä säiden osalta... Villasukatkin on olleet tarpeen välillä. Lämpimiä kesäpäiviä odotellessa onkin hyvä tikutella KyJy-töitä eteenpäin. Hitaasti mutta varmasti oonkin niitä alotellut ja muutama onkin jopa jo valmistunut.

Toissapäivänä alottelin tiskirättejä jo pari vuotta marinoiduista Dropsin Muskat -keristä. Lankaa kului näihin kolmeen rättiin 94g ja nyt on uuteen kotiin ihan uusia rättejäkin.

Muuttolaatikot täyttyy, tavaraa on lähtenyt niin kirpparimyyntiin kuin roskikseenkin. Vielä on osa käymättä läpi tästä huushollista, täällä on ihan varmasti vielä vaikka kuinka paljon mulle turhaa tavaraa.

Myös lankavarasto odottaa perkaustaan, mutta se saattanee jäädä tehtäväksi vasta muuton jälkeen. Just tosin sain myytyä jämälankapaketin, siitä tuli miinuksia yli 3kg mun lankalaihikseen. Tosin kovasti haaveilen myös lankavaraston paisuttamisesta mm. novitan 7veikan ja nallen uutuusväreillä, siellä on jokunen aika herkkuväri, mitä on vaan pakko saada... mutta jos sitten muuton jälkeen hakisin.

Työntäyteinen viikonloppu edessä, mutta se ei haittaa ollenkaan koska täällä on tosi kiva ajella viikonloppusin.. Jos arkisin saa ajella ihan rauhassa niin viikonloppusin on vielä vähemmän kiire minnekään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti