maanantai 4. heinäkuuta 2016

Muu-muu-muutto edessä!

Nyt on kuulkaas muutoksia ilmassa! Kävi nimittäin niin että mä muutan ihan vaan pikkasen isompaan asuntoon. Lankahuone täältä tullaan! Ei tässä ehkä näin pitäny käydä, mutta kun en keksiny syytä miksi en muuttaisi niin tässä sitä nyt valmistaudutaan muuttoon, ensimmäiset laatikot odottaa pakkaamista.

Paljon itselle ylimääräistä tavaraa olenkin laittanut tori.fihin myyntiin ja kaikeksi onneksi niitä on aika mukavasti mennytkin. Lisää löytyy melkein aina kun vähänkin alan koluta tavaroitani läpi. Ehkä nyt on hyvä aika luopua ja päästä eroon kaikesta turhasta mitä on raahattu mukana pitkään.

Kaikki tilaussukat on nyt tältä erää tikutettu ja tuossahan nuo on kauniissa kasassa. Lähtevät pikkuhiljaa uutta kotiaan kohti.

Lankoina Nalle Kukkaketo anemone jota kului 61g+64g ja 7veljestä Polkka jota taasen kului 74g+72g. Kaikki sukat ovat samaa kokoa.

Ihan kiva oli tehdä pitkästä aikaa tilauksesta sukkia. KyJy-työlistaan näistä pääsi kolme paria. Muutenkin sillä työlistalla on pari sukat ja tossut vielä odottamassa inspiraatiota.

Tää orvokki tuntuu viihtyvän mun parvekkeella aika hyvin. Se on kasvanut isommaksi kuin yksikään muu niistä kuudestatoista mitkä silloin alkukesästä ostin.. pari niistä pääsi kuivahtamaan kun oon niin huono kastelemaan (tän takia mulla ei oo sisäkukkia kun ne kuolis alta aikayksikön, ulkokukat saa sentään sadevettä päälleen välillä).

Aurinkoista heinäkuun jatkoa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti