keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Lempparisukat

Mikä ois parempi tapa aloittaa vapaapäivän aamu kuin selailla käsityöblogeja, pohtia mitä aloittaisi seuraavaksi ja tehdä muutaman kerroksen verran keskeneräistä eteenpäin? Värikkäitä unelmia -blogissa oli juttua lemppari villasukista. Se saikin mut pohtimaan että mitkä ne mun lempparit oikein on. Mulla on iso laatikollinen villasukkia, vähän niin kuin joka tilanteeseen sopivia löytyy.

Pengoin siis pitkästä aikaa tuota sukkalaatikkoa ja katselin että mitäs kaikkea sieltä löytyy. Itse tehtyjen lisäksi siellä on parilta kaverilta tulleet sukat, siskolta ja äidiltä totta kai. Lempparia on kauheen vaikea valita noist, mutta nämä Broken seedsit ovat kivat. Nämä taitavat olla ekat sukat jotka ovat jotain muuta kuin ihan tavalliset perussukat.

Tää oli kiva malli tehdä, mutta syystä tai toisesta nämä ovat jääneet ainokaisiksi. Kenties nyt KyJyssä putkahtaa toinen pari maailmaan..? Vaan millä väreillä tällä kertaa?


Päätin vielä napsaista kuvan koko tästä sukkalaatikosta.. Ei sukat lopu heti kesken ja voi vaikka vieraillekin tarvittaessa lainata.
Vierassukkakorikin on ollut mietteissä, ehkä sekin tässä vielä syntyy, aika näyttää.

Tarttukaapa muutkin pohtimaan omia lempparisukkia!
Lämmintä kesän jatkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti