tiistai 20. syyskuuta 2016

Kirja, lankaa, lapaset..

Hellurei pitkästä aikaa! Kesäloma loppu viikko sitten ja nyt voikin hyvin kysyä että onko siitä tosiaan vasta viikko?! On nimittäin ollut sen verran reippaasti noita töitä. Lomalla en juurikaan puikkoja heilutellut, luin pitkästä aikaa pari kirjaa.

Viime päivinä on alkanut käsityöt pikkuhiljaa taas maistua..Hot Socks:n Flash -langasta tein lapaset loppujen lopuksi. Vielä en tiedä jääkö nää omaa käteen vai lähtevätkö maailmalle, aika näyttää. Lankaa kului huimat 43g ja tää oli yks KyJy-töistä.

Huomasivatko muuta Lankamaailman sukkalanka-alen (joka ikävä kyllä loppui jo sunnuntaina...)?? Itse hairahduin tilaamaan sieltä jokusen Zauerball-kerän. Aikalailla samaan syssyyn bongasin facen Lankahamstereista yhden käsityökirjan; Käsityön Pikkujättiläinen.

Molemmat paketit sain tänään hakea postista... Lankaa eksyi mulle 6 kerää eli 600 grammaa. Varsinaisia suunnitelmia näille ei VIELÄ ole, mutta ideoita löytyy vaikka muille jakaa. Kirjassa on kaikkea käsitöihin liittyvää, muutakin siis kun neulontaan ja virkkaukseen liittyvää.

Vielä palatakseni kesälomaani niin laitanpa teille tähän muutaman maisemakuvan maistiaisiksi.
 Aurinkoisia päiviä riitti, vain yksi sadepäivä oli välissä muttei se haitannu... taisin sinä päivänä tehdä pisimmän kävelylenkkini
 Tota tyyntä järven pintaa oisin voinu tuijotella ja katella vaikka miten pitkään. Laiturin nokassakin vietin kirjan kanssa aikaa. Kävin myös soutelemassa.
Viikon luontoeläinkuva, pikkuruisen sammakon bongasin pihasta ihan sattumalta ja sain siitä jopa noinkin hyvän kuvan.

Sorsia oli iltaisin laituri täynnä, mutta en saanut niistä kovinkaan hyvää kuvaa..

Kovasti kyllä kaipaan tuonne jo nyt takaisin.. ehkä taas ens vuonna lomalla pääsen sinne.


Aurinkoista ja syksyistä viikon jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti