sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Tossukat ja sukkaset

No niin, vihdoin aikaa ja inspiraatiota tälläytyä koneen äärelle. Ja pääsenpä näyttämään mitä kaikkea on tässä tullut tehtyä valmiiksi asti, samalla toki mietin että mitähän aloittaisin seuraavaksi.

Laitetaanpa nää vielä siihe järjestykseen missä valmistuivatkin. Viikko takaperi tikuttelin nämä sukat valmiiksi. Lankana Hot Socks Flash ja terässä raidoittajana Lidlin Anika sukkalanka. Lankaa kului huimat 52g ja koko on noin 38. Varressa valepalmikkoa, teräosa sileää.

Varsinaisessa langanostolakossa en ole, mutta olen pyrkinyt hillitsemään ostamista ja olenkin siinä onnistunut mielestäni iha kiitettävästi, sillä tähän torppaan olen kantanut tänä vuonna 4,7kg lankaa ja varastoa on tähän mennessä tikutettu lähes 9,1kg. Melkeenpä siis kilon verran kuussa on tullut miinusta.. ei toki oikeasti ihan niin tasaisesti. Mutta ehkä tää yli 50kg varasto supistuu sillee sopivasti ;)

Novitan Joki-langasta huovutetut tossut. Koko 39 ja lankaa kului 108g.


Vieraskori alkaa pikkuhiljaa täyttymään erilaisista tossuista ja sukista. Sit ei puutu muuta kun ne vieraat ;)


Viiminen tossupari onkin aivan uunituore ja toteutettu täysin jämälangoista. Näihin meni lankaa 90g ja ohje bongattu jostain blogista, vaan eihän mulla enää oo mitään käryä että mistä.

Aina oikein neuloen tehdyt neliöt joista reunoja ommeltu kiinni. Oli aika hauska tehdä. Näin koko on noin 37-38.
Kuten näistä parista kuvasta voi huomata niin oon mä oppinu uuden puhelimen kuvanmuokkausta jo käyttämään ;) Se blogger -sovellus vaatii toisiaan vielä perehtymistä, mutta ehkä se siitä ajan kanssa suttaantuu... toivossa ainakin on hyvä elää.

Nauttikaahan kaikki syksystä ja syyslomasta ne joilla sellainen on!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti