sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Joulu

Marraskuu alkaa olla jo puoli välissä, monilla on varmasti jo joulu mielessä. Osalla ollut jo pidempään ja osa ei vielä oo harkinnutkaan sitä. Koska jakaahan se mielipiteitä, toiset tykkää ja toiset ei. Itse kuulun enemmän tähän jälkimmäiseen porukkaan. Perheenjäsenille tulee hankittua/tehtyä jotain pientä jouluksi, mutta muuten en siitä juurikaan enää välitä.

Mitenkä te lukijat, ootteko jouluihmisiä? Joko ekat piparit ja tortut on tehty? Vai eikö vois vähempää kiinnostaa? Millaisia lahjoja ootte miettineet? Kaikki kaupasta vai jotain itsetehtyä?

Kummituspoika on yks niitä harvoista kuka kuuluu mun lahjottavien joukkoon. Hälle teinkin villasukat, pysyy pikkuvarpaat lämpösinä. Lankana oli Regian 4-fädig color, jota kului yksi 50 gramman kerä kokonaan, vain muutaman sentin langanpätkät ei päättelystä yli.

Näiden sukkien lisäksi tähän vapaaseen viikonloppuun on kuulunut jokunen leffa ja lankavaraston inventaario. Kaikkee kivaahan sieltä löytyy, tuli taas paljon ideoita, mutta saa nähä miten toi toteutuspuoli sitten menee... Puolet ehtii varmaan unohtua tai vähintään vaihtua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti