maanantai 28. marraskuuta 2016

Retki Porvooseen

Vapaapäivä, mikä ihana asia! Lauantaina sain idean että näin vapaapäivänä vois lähtee käymään jossain. Laitoin sitten hyvälle ystävälle viestiä että oisko tärskyt mitään.. Hänen aikatauluun passas lounas ja täytyyhän sitä ihmisen syödä elääkseen tai elää syödäkseen.

Mä olin jo hyvissä ajoin liikenteessä, koska omassa pihassa piti auto ensin kaivaa muutaman sentin lumikerroksen alta ja saada se ees jokseenkin lämpöseks. Porvooseenkin ehdin oikein hyvissä ajoin ennen sovittua lounastärskyä joten shoppailemaan!

Brunberg on ihan vakio paikka missä pitää käydä kun Porvooseen menee. Sieltä lähti mukaan mm. mansikkasuukkoja, konvehtejä, tryffeliä ja pistaasisuklaata..

Sen jälkeen suuntasin Petris Chocolate Roomiin, siihen melkeen naapuriin. Ja liikuin siis vaan vanhassa Porvoossa. Petrin paikasta lähti suklaapraliineja mukaan.. Aivan ihania.. Tää paikka jäi itseasiassa mieleen telkkuohjelmasta Suomen paras leipomo. Siitä kuolasin niitä kaikkia ihania kakkuja ja muita. Kyllä tuonne kahvilaan tarvii mennä maisteleen niitä kakkujakin joskus.

Kuten kuvasta näkyy niin kaunis aurinkoinen päivä. Pikku pakkanen ja tuuli teki siitä toki hiukan kylmän mutta, sitähän vartenhan matkassa oli mm. huivi, kämmekkäät ja sormikkaat.

Tekipä hyvää kävellä kaikessa rauhassa tuolla ulkona ja ihastella maisemia. Pitäis ehkä useamminkin lähtee vapaapäivinä jonnekin kotoa.
Ei tältä reissulta ilman lankaostoksia selvitty.. Teetee Shop oli kans ihan siinä kulmilla ja kun aikaa oli niin pistäydyin sielläkin. Mukaan lähti kaksi vyyhtiä Elegant:a. Näistä mä teen ison huivin itelleni, malli on vielä vähän auki, mutta enköhän mä jotain kivaa keksi.

Paljonhan sieltä vanhasta Porvoosta jäi vielä näkemättä, mutta jäi jotain seuraavaankin kertaan. Lounastreffit oli Ravintola Hanna-Mariassa, aivan ihanaa kotiruokaa, edullista ja hyvää! Suosittelen vahvasti jos Porvoon suuntaan joskus eksytte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti