sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Piäkallot vai ufot?

Kirjoneuleet ei oo oikein ollu mun juttu koska en jaksa/tykkää lukea ohjeita tai kaavioita. Facen ihmeellisessä maailmassa näkee vaikka mitä ihania tehtyjä juttuja. Siellä törmäsin pääkallokuvioon.. Ja siitä se ajatus sitten lähti, siskolle lapaset.


Siitä se eilen aamulla lähti. Koska tää on KyJy-työ niin loi alotussilmukat jo lokakuun puolella, mutta muuten tikuttelin oikeastaan koko eilisen päivän näitä.


Lankaa mulla kului 85g. Koko vuoden langankulutus on 1,5kg miinuksella vaikka viime kuussa mulle kotiutuikin aika paljon lankaa.

Tää oli joka tapauksessa aika kiva kuvio ja sitä oli helppo seurata ilman että joka silmukan jälkeen tarvitsi tarkastaa mitä seuraavaksi.


Kaverin tilauksesta oon maininnut aiemminkin, nekin valmistui eilen aamusella. Kaks paria ruttusukkia, mukavaa vaihtelua perussukkiin.
Toiveena oli harmaat joten nappasin tuon sävyn kun sitä oli eniten mun varastossa...

Harmaata pitäis käydä kotiuttamassa jossain kohtaa lisää, koska sitä tarvii aina (välillä). Yksittäisiä keriä löytyy vähän joka sävyä, mutta niillä ei pitkälle pötkitä.

Nää oli kaikki KyJy-töitä ja niitä on enää yks kesken. Tossu pari Isoveli-langasta. Vielä en oo päättäny teenkö yks väriset vai raidalliset, niistä varmaan lisää seuraavassa postauksessa..
Aurinkoista talvisunnuntaita kaikille!


3 kommenttia:

  1. Hienot nuo lapaset!
    Jännä juttu, että harmaa on ainakin tänä syksynä todella suosittu väri. Oon tehnyt harmaita säärystimiä 8 paria ja ne on kaikki mennyt. Ja markkinoilla ihmiset etsivät harmaita sukkia. Kaikkia hienoja värillisiä, kuvioita ja raidallisia sukkia oli kuulemma joka pöydässä mutta ihmiset osti tavallista harmaata.
    Mitähän siitä pitäs ajatElla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli vaan mieleen noista sun harmaita sukista. Kauniit!

      Poista
  2. Kiitos kommentistasi Kirsi!
    Hmmm, harmaa taitaa olla aika kestosuosikkiväri?
    Ite kyllä tykkään väreistä, mutta oihan nuo harmaat sukat kivat tikuttaa, onneks ei pyydetty mustia... siinähän ois menny näkökyky... ;)

    VastaaPoista