torstai 20. joulukuuta 2018

Kaikkea pientä kivaa...

 Siskon sukkia osa ties kuinka mones... Näitä tulee tipahteleen tänne vielä hyvän aikaa.

Tuli toive pääkalloista niin toteuttavahan se on. Pari vuotta sitten tein siskolle pääakallolapaset, niissä käytetty myös tätä samaa kallon mallia. Lankaa kului parisen sataa grammaa.

Tänään on ollu saikkupäivä, eikä puikot ole kovin paljoa heiluneet. Eilen lähti viisureita kaks kappaletta ja sehän nosti sitten jälkitautina lämpöä. Huomenna olisi yritys päästä töihin ja nyt ainakin vaikuttaa siltä ettei lämpöä enää ole, toki tilanne kerkiää tässä vielä muuttumaan moneen kertaan.
Eilen näin kaveria ja sain annettua vihdoin hänelle tehdyt sukat, vastalahjaksi hän tarjos lounaan, vaihtarit on parhaita ystävien kesken. Ja kyllähän sieltä tuli pyyntö saada samanlainen kolmiohuivi kuin mitä mulla oli kaulassa, mutta vispipuuron värisenä... joten sen väristä huivilankaa tarvii alkaa metsästämään...

 Sen enempää kertomatta vielä mikä lanka näistä on tilattu tilaustyöhön (koska siskolikka käy välillä kans täällä ja se työ saa pysyä yllärinä) niin vähän jotain pientä tuli tosiaan tilattua. Eiköhän noille muillekin käyttöä tule kunhan vaan kerkiäis tikuttaa.
 Pistettiin yhessä faceryhmässä joululahjavaihto pystyyn ja meinashan se mennä omalta kohdalta jopa sit vähän ohikin, mutta "onneks" meitä oli kaks joten vaihdettiin keskenämme lahjoja.

Suklaan lisäksi pakettiin tekasin pikasesti lapaset. Yhtään en tiedä tuliko ees sopivat, mutta toivossa elän. Ainakin väri pitäisi olla mieluinen.

Oman paketin hain tänään postista ja pikkasen sinne kurkkasinkin mutta vasta aattona sitten avaan,
 Työpaikan virkistysretkellä käytiin pari viikkoa sitten Mobiliassa ja ylläri-ideana Vehoniemessä... Missäs muualla bussikuskit kävis kuin kattomassa autoja?!
Matkaneuleena mulla oli tietysti sukat.. No ihan ei nää siinä about kolmessa tunnissa valmistuneet, mutta ensimmäinen sukka lähes kärkikavennuksiin asti.
Aiemmin syksyllä tilasin novitalta lankaa ja sieltä tuli sitten yllärinä se tarvikesetti ja kera oliko tää nyt sitten Hyrrää vai Rullaa, mutta kuitenkin lankaa...

Siitä sitten tekasin kolmiohuivin tuonne varastoon odottelemaan ottajaansa. Muutamaa metriä vaille koko kerä siihen meni.

Ellei tässä nyt enää tule päivitettyä niin Oikein Rauhallista Joulua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti