torstai 31. tammikuuta 2019

Villapaita ja kolmiohuivi

 Tammikuussa on kovin vähänlaisesti valmistunut mitään, mutta lankavarastoa on silti kulutettu 1,8kg.. Toki varasto täydentyi 400g:lla, mutta kun oli ihan pakko käydä Lentävässä Lapasessa kun Järvenpäähän asti eksyin menneenä viikonloppuna kaverin kanssa syömään. En oo lapasessa sen muuton jälkeen käyny ja siitä lienee jo tovi... muutama vuosi?

Novitan kolmiohuiviohje oli pitkästä aikaa käytössä ja kaverille valmistui huivi Dropsin Nord -langasta. Lankaa kului 100g. Alkuun piti olla ohje vieressä, mutta hyvin pian pääsin jyvälle taas että missä kohtaa lisätään ja missä kavennetaan. Pitäisi hyödyntää tätä mallia enenmmän.

Kuun alussa tein veikasta villapaidan ja hyvin pian pistin puikoille seuraavan, tällä kertaa nallesta. Lankaa meni vähemmän kuin arvelinkaan, mikä on positiivista siinä mielessä että tuo sinikirjava on jostain menneiltä vuosilta eikä sitä enää kaupasta olisi saanu... Nuo omatkin aikanaan ostin FB:n lankahamstereista. Ihanan pehmeetä <3

Täysin virheetön ei se tämä toinenkaan paita ole.. Koskahan oppisin muistamaan että nuo yläosan kavennukset voi tosiaan tehdä oikeesti vaan joka toinen kerros ja paidasta tulee hyvä... Nyt oon satunnaisesti tehnyt joka kerros.. Kuvassa tuo kaulus näyttää luvattoman pieneltä, mutta on todellisuudessa juuri sopiva.

Paitaan sain kulutettua lankaan 616g ja kaikki varastossa olleita. Tänä  vuonna olisi tavoite saada oma varasto laatikkoa tai jopa kahta pienemmäksi. Montakohan villapaitaa vielä teenkään..??

Puikkojen heiluttelun lisäksi vapaa-aikana oon käynyt ladulla, viimeks tänä aamuna. Kyllä se suksi vaan on alkanu paremmin luistaa. Oli ehdottoman hyvä idea ostaa ne sukset.

Nyt seuraavan neuleen kimppuun, katsotaan mitä ens kuussa valmistuu..?!

2 kommenttia:

  1. Olet neulonut ahkerasti. Minä olen käyttänyt tän vuonna vasta 237g lankaa! :D

    VastaaPoista