keskiviikko 9. tammikuuta 2019

Villapaita

Viikko siihen meni, mutta siinä se vihdoin on... Olihan urakka ja ranteet huutaa hoosiannaa. Mulla oli just viis päivää vapaata ja ne meni aikalailla tuon kutileen ja netflix-sarjojen parissa...
Mistään ohjeesta en tätä tehnyt vaan soveltelin omasta päästä... Kaarrokeyläosaan kattelin vähän ohjetta Novitan Helpot-lehdestä, mutta noin muuten tikuttelin menemään vaan.

Lankana tässä on 7veljestä Nostalgia lila ja harmaa-musta, ja varasto laihtui 913g, ihan kivat miinukset heti tammikuun alkuun.

Tätä aiemmin en oo oikeestaan paitoja tehnyt, yhen hihattoman tunikan (tehtiin kadesta suorakaiteen muotoisesta kappaleesta, eli ns idioottivarmaohje) ja toinen on sellanen ihme teltta ettei mitään rajaa... Mutta nyt siis syntyi ihan sopivan kokonen paita, toki toi kaulus meni ehkä suoraan sanottuna ketuiks, mutta sitähän nyt voi muokata vielä vaikka miten monta kertaa ;)

Huomenna pitäis palata takas ratin taakse ja ehkä parempi niin... Jos mä vielä istun useamman päivän neule kädessä kotona niin ranteet sanoo varmasti sopimuksensa irti... Mutta kun ei nyt malttais.. Haluis vaan neuloa... ja neuloa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti