perjantai 4. tammikuuta 2019

Vuoden vaihde

 Vuoden vaihteen aikana on puikot suihkuneet minkä ovat ehtineet. Tilaustöitäkin on jokunen ollut listalla.

Työkaverille tein ennen joulua pari Vilén-pipoa ja niitähän piti sitten saada lisää, mutta eri väreissä. Pinkki on ihan Novitan 7veikkaa ja toinen on Dropsin Nordia.
 Neulelaatikon täytteeksi tein lähinnä töissä neuloen miesten lapaset. Lankana /veljestä Eero. Töissä on ollut aika jees neuloa kun osuu sellanen vuoro kohdalle että joutuu tai mun tapauksessa saa istua siellä päätepysäkillä vähän pidemmänkin aikaa.

Nyt mulla on työneuleena huivi (josta lisää kun se on valmis), mutta eräs matkustaja on sitä täs ihastellut ja tänään sano et hän haluu nähdä sen sitten valmiina.
 Lähes 3 kuukautta, 4 vyyhtiä ja noin 1,6 km lankaa... Siitä on mun Kappa -huivi tehty.Ohjehan löytyy Veera Välimäen Huivileikki -kirjasta. Lankana ihanan pehmoinen Hedgehog Fibresin Sock yarn, joka väriä yks vyyhti.

Ihana lanka, mutta niin pirun kallis tälle budjetille joten ei sitä ihan joka päivä ostella... Mut silloin kun shoppaillaan niin siitä tehdäänkin jotain oikein ihanaa.

Tää neule valmistui viimeisenä vuonna 2018, sain juuri uudenvuodenaattona valmiiksi ja hyvät miinukset vielä.
Kokonaisuudessaaan viime vuoden lankalaihistelu päätyi reilu 4kg miinuksen puolelle eli oikea suunta kun yrittää saada varastoaan järkevämmän kokoiseksi.
 Äidiltä toivoin lahjaks neulekirjoja ja kuten jo edellisestä postauksesta kävi ilmi sain niitä kaksin kappalein.

Ekat malli toteutettu Merja Ojanperän kirjasta Sydämellinen sukkakirja ja malli on Virvatulet. Lankana 7 veljestä. Aika kiva malli neuloa.
Siskon sukkaprojektiinkin on yhet sukat tullut lisää... Inspiraationa Itse ilkimyksen Evil minion. Lankana 7 veljestä ja "tukkana" Brazilia -lanka.

Uudenvuodenpäivähän mulla meni lankavarastoa laskiessa... Himpun vajaa 50kg on täysiä keriä... Vajaita en edes laske, mutta kyllähän niistäkin muutama kilo tulee...

Tavoitteena on tänäkin vuonna käyttää enemmän lankaa kuin ostaa sitä. Yksi suurempi projekti onkin juuri työn alla, villapaita itselle. Sitä onkin aika jännä tehdä kun tavallaan tuntuu ettei se etene yhtään, mutta kun suoristaa sitä niin onhan se edennyt ihan huimasti. Katsotaan saanko sen vielä tänä talvena käyttöön...

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihania neulomuksia ja varmasti lämmittää♥ Ihanaa alkanutta vuotta ja mukavaa talvipäivää♥

    VastaaPoista