sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Hyvää ystävänpäivää!!

Tästä tuleekin varsinainen sukkapostaus... Valmistuneita on kahdet ja yhdet sain lahjaksi, kun eräässä facebook-ryhmässä järjestettiin sukkavaihto.

Aloitanpa vaikka niistä sukkavaihdon sukista. Paketissa oli muutakin pientä kivaa, sukat, säärystimet, namuja ja kisukortti. Namuset söinkin eilisellä leffareissulla.

Sukat on just eikä melkeen sopivat. Ja nuo värit on ihan mun lemppareita <3

Itse lähetin tälläiset melko värikkäät jämälangoista tehdyt sukat. Yksikään kerä ei loppunu näitä tehdessä =D

Toivottavasti saaja tykkää näistä, se selvinee ens viikolla kun hän nää saa, sillä ehdin laittamaan nämä vasta perjantaina postipojan matkaan.

Tällä viikolla oon harrastanut aika paljon tuota bussilla kulkemista. Maanantaina tulin Helsingistä kotiin ja perjantaina lähdin siskon luo. Ja molemmat matkat tottakai näppärästi työkaverin kyydissä, matkat meni tosi nopeesti siinä rupatellessa =D


Perjantaina aamulla sain myös idean tehdä kaverille sukat. Nämä onkin tehty oikein ennätysvauhtia. Sain nää valmiiksi eilen iltapäivällä ja toisen sukan teinkin lähes kokonaan automatkalla. Oli mun vuoro istua apukuskin paikalla ja sisko sai ajaa.

Nyt on tietysti vähän ranteet hellänä siitä tikuttamistahdista, mutta sukat valmistui juuri ennen kun kävin kaverille ne viemässä pikaisesti.

Kuten kuvasta huomaa niin sekin on autossa otettu ja nopeasti.

Löysin myös itselleni seuraavan muistikirjan mihin laittaa muistiinpanot tehdyistä töistä ja suunnitelmista.

Edellinen alkaa olla aika täysi jo, ehkä sivu vielä löytyy tyhjää jos oikein etsii.

Hyvää Ystävänpäivää aivan kaikille tutuille ja tuntemattomille lukijoilleni!! <3 <3

1 kommentti: