tiistai 23. helmikuuta 2016

Lankaa ja sukkaa

Mulla ois yhet sukat tuossa valmiina odottamassa että voin antaa ne kaverille synttärilahjaksi.
Lankana näissä on nalle ja sitä kului 80g

Puikoille olis vielä kahdet sukat joista niistäkin toiset on menossa synttärilahjaksi jos vaan ranteet kestää tehdä ne valmiiksi ajoissa.

Lisäksi itselle piti tottakai aloittaa uudet sukat, niitä ei vaan koskaan oo liikaan.
Omat sukat teen regian active-langasta mitä oli ainakin viime talvena myynnissä.

Suunnitteluasteelle on jäänyt sukat kolmannelle kaverille jolla on tässä keväällä myös synttärit. Mulla on parikin ideaa, mutta en oo vielä osannu päättää minkä niistä toteutun, onneks ei oo kiire, VIELÄ.


Ystäväpäivälahjavaihdossa sain näin ihanan paketin <3 Kynttilät on kohta poltettu ja suklaatkin syöty, lanka on laatikossa marinoitumassa ja odottamassa vielä inspiraatiota =)






Lankamaailmassa on sukkalankamarkkinat (vai jokohan ne loppu??) ja pitihän sitä nyt käyttää tarjoushinnat hyödyksi.. Tilasin siis pari palloa zauerballia, kerän trekking xxl -lankaa ja knit pron zing -puikot.

Mutta jos nyt yrittäis taas loppu vuoden hillitä langan ostoaan ja kuluttais tota varastoaan.. siellä ois melkeen 60kg lankaa.

Mut nyt tää tyttö löhöää vielä hetken ja lähtee sitten viettämään synttäreitään bussin rattiin! Mukavaa talvilomaa niille joilla sellainen on.



2 kommenttia:

  1. Kunhan saat ne Active-sukat valmiiksi niin kerrohan käyttökokemuksia - itelläni ei ole ollut, mutta muutamat olen neulonut ja käyttäjien mielipiteet hieman jakautuvat....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerron varmasti, kunhan ne tosiaan joskus valmistuvat... Oon ollut melkeen viikon neulomatta kun ranteet ei oo oikein tykänny, nyt on ne on taas kunnossa ja kestää neulomista =)

      Poista