maanantai 29. helmikuuta 2016

Tilasinko mä lankaa..?


 Huups, oon sitten sortunu oikein urakalla tuohon lankojen tilailuun näin helmikuussa.

Galaxyt lähti lauantaina mukaan paikallisesta lankapuodista, kun kävin hakemassa yhteen synttäripakettiin kerän lankaa. Nuo sitten vaan huusivat mun nimeä, harmillisesti tuosta fuksia-mustaa ei ollut kuin yksi kerä joten kaveriksi lähti tuo harmaa-musta. Näistä suunnittelin tekeväni huivin itselle, malli on vielä hakusessa... Mutta jos vaikka kokeilisi jotain uutta.

Fortissima colorit tilasin Neuleunelmilta ja vielä mainoksen uhrina ;) Facebookissa tosiaan näin kuvan noista langoista ja ihastuin heti... Toki yks kerä noista on siskon synttärisukkiin, jotka on to do -listan kärkipäässä.

Lankojen lisäksi tilasin itselleni vihdoin langankerijän. Kuten kuvasta näkyy niin oon kokeillut vekotinta jo ja hyvään vauhtiin päässyt. Saa jämäkerät ainakin siistimmäksi ;)

Ranteiden oikut hävisi kun olin viikon neulomatta ja pidin töissä rannetukea. Nyt oon vähän rauhallisemmalla tahdilla neuloskellut. Miinuksia tälle kuulle on tullu lähes 2kg, alkukuusta tosin myin kasan lankoja joten siksi noinkin paljon.. Onhan sitä plussaakin tässä kuussa tullut 1,4kg... ja 900g Nallea villapöksyihin, jotka mun äiti lupas tehdä mulle ens talveksi.


Tuo ihanainen oranssi-keltainen kerä lähtee tosiaan synttärilahjaksi eräälle neulojalle... Mukaan lähtee myös varmasti ainakin suklaata ja katsoo nyt mitä muuta vielä keksinkään ;)

Samaan pakettiin laitan myös sukkavaihdon sukat, jotka tänä aamuna tekasin valmiiksi.
Niissäkin keltaista, oranssia ja punaista, sattui sopivasti varastoista löytymään yksi kerä.
Nää on ihan perussukat, joihin Nalle-lankaa kului 77g. Teräosan päälle tein "joustimen" eli 5o, 5n, 10o, 5n, 5o... Siitä tuli aika kiva yksityiskohta perussukkiin.

Vietin vapaa viikonlopun siskonpojan kanssa. Eilen käytiin bussiseikkailulla, tarkkaan taas katottiin mitenkä sitä bussia ajetaan ;)

Tänään jatketaan taas töitä, parin tunnin päästä ois lähtö. Ja huomenna on mun viimeset näytöt jotta saan Logistiikan perustutkinnon kokonaan suoritettua ja paperit siitä. Pikkasen jännittää vaikka hyvinhän se toivon mukaan menee..

Aurinkoista karkauspäivää kaikille!!

2 kommenttia:

  1. Kiva piristää mieltä noilla sinun lankahankinnoilla, ite en oo uskaltanu katella kauppoihin päinkään kun tiiän sortuvani....

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla että mun lankojen haaliminen piristää :D Jos nyt taas maaliskuun yrittäis olla ostamatta lankaa ;)

    VastaaPoista