tiistai 21. kesäkuuta 2016

Lähtölaskenta KyJyyn

Vielä pitää pari päivää jaksaa ennen kuin on aika aloittaa KyJy-työt. Mun lista alkaa olla paria työtä vaille suunniteltu.. Toki se ei takaa sitä että ne kaikki työt pysyy listalla, viime hetken muutoksethan on ihan parhaita ;) Listalta löytyy niin pieniä töitä kuin pikkasen isompiakin, aika paljon sukkia.

Ekat tilaussukat alotin viime perjantaina ja noh.. lauantaina tikutin ne valmiiksi. Nalle-lankaa kului 64g.

Toiset sukat tulee vielä samasta langasta, mutta ne tehdään sitten KyJyn puitteissa.

Löysin yhden ufon tai no löysin ja löysin, tuossa se on ollut näkyvillä.. Mutta tartuin siihen pitkästä aikaa ja aloin tikuttamaan.

En kyllä enää muista mikä siitä oli tarkoitus tulla, mutta pebanlämmitinrätiksi se on oikein sopiva. Päätyneen tuonne parvekkeelle laatikon päälle, onpahan siinäkin sitten kivempi istua kun ei aina jaksa tuota aurinkotuoli säätää tuonne.

Oon myös pitkästä aikaa löytäny yhden vanhan herkkuruoan uudelleen, nimittäin makaronilaatikko. Tein viime viikolla sitä en muista koska oisin viimeks osannu maustaa sen niin hyvin. Se oli niin hyvää että pakko tehdä tänään uudelleen ja katsoa onnistuuko maustaminen ;)

Aurinkoista viikon jatkoa kaikille! Ja oikein mukavaa juhannusta, muistetaan huolehtia kavereista ja ottaa rauhallisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti